--> У луцькому гуртожитку сім’я «захопила» кухню та балкон | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У луцькому гуртожитку сім’я «захопила» кухню та балкон

2
4
У луцькому гуртожитку сім’я «захопила» кухню та балкон
У Луцьку в гуртожитку на проспекті Відродження, 12 сім’я самовільно зайняла спільну кухню та балкон. Люди півтора року не мають де готувати їжу.

Про це йшлося 22 серпня під час засідання комісії міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією, депутатської діяльності, етики та регламенту.

«Комісія виїжджала і ми бачили це все на місці. Громадяни, які зайняли це приміщення, не мають бажання з’являтися для того, щоб не затягувати справу», - зазначив депутат Микола Федік.

Було прийнято рішення департаменту ЖКГ провести перевірки. Порушення підтвердили. За словами Миколи Федіка, ніяких документів на користування майном сім’я Пакош, котра «захопила» приміщення, не має.

Представниця ініціативної групи Ніна Данилюк повідомила, що мешканці гуртожитку неодноразово звертались до поліції, аби кухню та балкон відкрили для інших.

«У мене там внук живе. Він учасник АТО і має трьох маленьких діток. Там цей чоловік підприємець, всіх залякав. Самовільно об’єднав без дозволів дві кімнати, забрав у нас кухню і балкон, щоб його дочці було добре», - наголосила жінка.

Депутат Артем Запотоцький зазначив, що для захисту прав та інтересів потрібно звернутися до суду і Луцька міська рада підтримає позов.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Все по майдаунски
Відповісти
При чому майдан до дій нахабних людей
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні