У луцькому парку створять «Алею парасольок» та лавочку-ліхтар

0
11
У луцькому парку створять «Алею парасольок» та лавочку-ліхтар
У Центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки запланували облаштувати два арт-об’єкти – «Алею парасольок» та лавочку-ліхтар.

Про це йшлося у вівторок, 22 серпня, під час оперативної наради у Луцькраді.

В. о. директора КП «Центрального парку культури і відпочинку імені Лесі Українки Богдан Феденчук розповів, що алею ліворуч від парку облаштовують підприємства «Дмитрук» та «Забіяка».

«Уже викладено бруківку, планується встановлення лавок. Також ця алея планується як арт-об’єкт «Алея Ліхтарів». Деякі ліхтарів вже встановлені», - зазначив він.

Відкриють «Алею ліхтарів» 23 серпня.

Алею від центральної до «Алеї ліхтарів» облаштовує підприємство «Луцьксантехмонтаж». За словами Богдана Феденчука, тут виклали бруківку, планується встановлення лавок та освітлення. Окрім цього, тут розмістять арт-об’єкт – «Алеяю парасольок».

Алею від «Ротонди» до гуртожитку, що на вулиці Глушець облаштовує підприємець Ігор Швець. Тут буде ще один арт-об’єкт – п’ятикутна лавочка-ліхтар, із якої будуть «виринати» світильники.

Окрім того, до покращення благоустрою у Центарльному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки долучились «Волиньтабак», Сергій Голіков, Андрій Разумовський та інші.

«Напевно, вперше в історії міста стільки бізнесменів допомагають Луцьку стати кращим, більш приємним. Зараз ми ведемо переговори з бізнесменами, які готові долучитися до відновлення парку імені 900-річчя», - підсумував секретар міськради Григорій Пустовіт.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
11

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні