--> В Ростові-на-Дону обіцяють побудувати пам’ятник «героям Донбасу» | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

В Ростові-на-Дону обіцяють побудувати пам’ятник «героям Донбасу»

1
-3
В Ростові-на-Дону обіцяють побудувати пам’ятник «героям Донбасу»
На початку жовтня "Союз добровольців Донбасу" відкриє в Ростові-на-Дону пам'ятник "героям Донбасу".

Про це розповів Російській службі Бі-бі-сі голова спілки Олександр Бородай, колишній лідер "ДНР", - пише УНІАН.

Про те, що в міському парку імені Миколи Островського ще в кінці липня почалися роботи зі встановлення монумента, написав у соціальних мережах депутат ростовської міської думи Анатолій Котляров.

Цю інформацію журналістам підтвердили і в адміністрації парку.

Замовником встановлення пам'ятника, як випливає з паспорта об'єкта, виступив сам парк ім. Островського.

"Союз добровольців Донбасу" Олександра Бородая в документі не згадується.

Роботи зі встановлення монумента повинні завершитися до 1 жовтня.

Пам'ятник у ростовському парку Островського стане першим у Росії подібним монументом, присвяченим саме добровольцям, які воювали на Донбасі.

Раніше в іншому парку міста - парку Дружби - з'явилася скульптура у вигляді металевого букета квітів, викуваного, за словами автором проекту, зі снарядів, які були випущені збройними силами України по позиціях самопроголошених "ДНР" і "ЛНР".

Як повідомляв УНІАН, згідно з даними Головного управління розвідки Міністерства оборони, станом на серпень на сході України збройні сили, підтримуваної Кремлем, складають 39,3 тис. активних бойовиків. З них 2900 чоловік, за даними відомства, російські регулярні військовослужбовці, присутність яких Кремль постійно заперечує, незважаючи на гору доказів протилежного. При цьому росіяни, які повертаються з Донбасу, ледве зводять кінці з кінцями і не можуть нічого вимагати від держави, в інтересах якої жертвували собою - адже не мають офіційного статусу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Які герої? Їм на тих героїв начхати. Краще напишить про сьогоднішню пожежу у центрі Ростова, в якій постраждало біля 100 житлових будинків, їх просто підпалили бо комусь була потрібна та земля у центрі міста. Вони своїх людей не за що тримають, а ми хочемо щоб до нас було нормальне ставлення.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні