--> Посміхніться у «ПортCity» - отримайте відпочинок на морі* | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Посміхніться у «ПортCity» - отримайте відпочинок на морі*

0
2
Посміхніться у «ПортCity» - отримайте відпочинок на морі*
У торгово-розважальному центрі «ПортCity» розпочалася акція «Знайди себе». Переможець отримає можливість поїхати на море в оксамитовий сезон.

З 18 серпня в ТРЦ «ПортCity» працює фотограф, який ловить щасливі усмішки гостей. Світлини можна переглянути на офіційній сторінці закладу у «Фейсбуці». Усіх щасливчиків, які знайшли себе на фото закликають зробити репост та отримати унікальну нагоду відпочити на морі.

Якщо ви знаходитесь у «ПортCity» з 10 до 18 години й не бачите фотографа – телефонуйте: 0673616846. Яскрава світлина та можливість відпочити під час оксамитового сезону – гарантовані!

Розіграш відбудеться 31 серпня з 18:00 до 19:30 на першому поверсі торгово-розважального центру «ПортCity» методом жеребкування серед тих, хто вподобав та поширив свою світлину буде обраний переможець конкурсу «Знайди себе». Присутність – обов’язкова.

Посміхайтесь, шукайте себе, поширюйте та вирушайте на море!

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні