Американець помстився кривдникові сексом із його матір’ю

1
7
Американець помстився кривдникові сексом із його матір’ю
Житель США помстився своєму шкільному кривдникові, сходивши на побачення з його матір'ю, передає Кореспондент.НЕТ із посиланням на The Independent.

За словами хлопця, це свого роду відповідь на знущання, від яких він потерпав від її сина в школі і які нібито зламали йому життя.

Видання повідомляє, що Еріель (ім'я матері) подзвонила в ефір радіостанції Hot96.9 і попросила допомоги в пошуку хлопця, з яким вона сходила на побачення. Жінка зазначила, що молодий чоловік був молодший за неї на 20 років, проте в них був неймовірний секс. При цьому відразу ж після першої зустрічі він зник.

В ефірі ведучий зміг додзвонитися до Роба (ім'я хлопця) і поставив йому запитання, чому він не відповідає на дзвінки Еріелі. У відповідь він заявив, що секс з нею став помстою її синові Сему, який у школі знущався над ним і зламав йому тим самим життя.

Роб також зазначив, що зустріч була ним навмисно підлаштована, щоб потім показати Сему інтимні фото з його матір'ю.

"Можете вважати мене останньою наволоччю. Це найкращий день у моєму житті", - зазначив молодий чоловік.



Він також додав, що Еріель, сама того не відаючи, ще більше посилила ефект від помсти, оскільки про її любовну пригоду дізналося все місто.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Прям сюжет "Американського пирога" (там де про маму Стіфлера) тільки ще крутіше )))
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні