У Луцьку лікар не змогла продертись до пацієнтки через кропиву

22
2
У Луцьку лікар не змогла продертись до пацієнтки через кропиву
Перехожі помітили жінку, яка лежала просто на березі Стиру і викликали «швидку».

Однак, медики не змогли дістатись до пацієнтки через густі зарослі бур’янів під мостом на вулиці Шевченка, - пише газета «Волинь».

За декілька метрів рибалили чоловіки, тож лікар попросила їх оцінити стан дівчини. Але ті не захотіли підходити. Тож медику нічого не залишалося як "оцінювати стан" візуально.

«Губи червоні, тож циркуляція крові нормальна», – констатувала вона.

Машина невідкладної допомоги, аби не створювати затор на мосту, зупинилася на Набережній. Представниця бригади «швидкої» викликала рятувальників, а сама понад чверть години «чергувала» біля перил, спостерігаючи за пацієнткою. На запитання перехожих, що відбувається жартувала: «стежимо, щоб п’яні не полізли у воду».

За декілька хвилин до жінки підійшов чоловік і почав відганяти мухи, які обсіли її. Згодом приліг поряд і пригорнувся до подруги.

Та сирени рятувальників налякали чоловіка і той втік. Машина «підкріплення» приїхала з драбиною, щоб медики могли спуститися.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А як би вона помирала, що тоді?! Через копиву втратили б людину!?. Медики що голі приїхали, що не могли через кропиву пройти!? От так в нас всі відносяться до своєї роботи, через те так і живем!
Відповісти
Якби там 100 баксів лежало скубли б ті медики кропиву як косарка щоб туди дістатися
Відповісти
І знову критика в сторону працівників "швидкої". Звісно ж зі сторони видніше, зі сторони всі знають як потрібно робити, тільки от самі чомусь того, що від них вимагається не роблять. Працівники "швидкої" теж ЛЮДИ!!! Згадайте про це хоч час від часу.
Відповісти
Це ваш прямий обов'язок надавати невідкладну медичну, допомогу. Врешті ви самі обрали професію таку.
Відповісти
Вчора, проїжджаючи маршруткою через Братський міст, спостерігала картину, коли кілька медиків таки продиралися до когось через хащі на березі Стиру (не знала тоді до кого і чому), а хтось стояв на мості і щось знимкував.
Зі статті та коментів роблю висновки, що частина медиків таки спустилися надавати допомогу. А от комусь іншому - було "в аблом".
Відповісти
Кропива коли жалить це є корисно для здоров'я, чи ті медики такого не знають?
Відповісти
Просто медик, напевно, спершу подумала, що жінка- безхатько, відповідно, сама вона або ж родичі не зможуть заплатити кошти за лікування, що означає, що неприбутковий клієнт. Якби лежала віп персона чи депутат,то точно полізли б в кропиву. Сподіваюсь, що було не так...
Відповісти
І все-то ви знаєте...
Відповісти
Швидка не надає лікувальних послуг. Це справа лікарні, яка є окремою установою. Задача швидкої - доставити людину в лікарню.
Відповісти
Отож ,

треба певно було доставити до лікарні.
Відповісти
Хочете жити не ходіть в парк
Відповісти
А жінка що туди прилетіла? А чоловік як пройшов - Не бачили ? Просто не хотіла йти до пяної- треба за таке наказати.
Відповісти
Кого наказувати??? А може, щоб пяні за виклик заплатили тоді б думали.
Відповісти
А жінка то, жива чи що з нею? А то про кропиву ціла стаття, а про людину майже нічого.
Відповісти
До цієї дами дістатися було не так важко,тому що там доріжка протоптана рибалками..
Відповісти
Чудові в нас медики. Погано людині чи п'яна вона, медик повинен надати допомогу а не стояти за 50 метрів і дивитись як хтось дохне. На фото ж видно, що там є стежка, а значить люди якось ходять та й "друг" якось туди потрапив. Це самий справжній прояв ХАЛАТНОСТІ та пофігізму, на яке повинні зреагувати її керівництво та прокуратура за бездіяльність, яка могла спричинити важкі наслідки. Позор та ганьба таким медикам!
Відповісти
Я тих алкашів всіх би потопила
Кого спасати?
Відповісти
Ні один медик нікому нічого не винен-запамятайте собі раз і назавжди.А ваше здоровя потрібне тільки вам самим.І кожен медик перш за все людина,яка дбає за власне здоровя,і не повинен гори перевертати,щоб врятувати чиєсь жалюгідне життя,яке не потрібне власнику.А ви краще думайте наперед про медиків і своє здоровя,коли заливаєте морду горілкою,коли пяні сідаєте за кермо,коли жиром запливаєте ,не приймаєте ліки і т.д.
Відповісти
За не належне та не своєчасне виконання своїх обов'язків медиків потрібно карати, як і будь-яких інших працівників. Бо в нашій країні недоторканість мають не лише депутати, але й мед працівники, які вже обнагліли до крайності від безкарності!
А ті хто стає на сторону халатного працівника будь-якої сфери, уявіть себе на місці потерпілого і ще раз подумайте...
Відповісти
Ложили вони,кропива,абрикоси,їм аби зміну відбути а там ПО......
Відповісти
Правильно все зробили і навіть забагато!
Ще тільки хєрні всякої не рятували. Завтра воно зров заллє одну дірку, а іншою буде плодити таких самих.
Відповісти
Ну так викличу Швидку і закрию двері нехай через вікно діагноз ставлять
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні