Члени луцького виборчкому ігнорують його засідання

0
0
 Члени луцького виборчкому ігнорують його засідання
Члени луцької міської територіальної виборчої комісії не приходять на засідання. Відтак, перевірка підписів за відкликання депутатів міськради затягується.

Чергове засідання комісії повинне було відбутись у середу, 16 серпня.

З 18 членів комісії на засідання прийшло лише вісім, тож кворуму, який дозволив би приймати рішення, не було.
Наступне засідання призначили на 12:00 17 серпня.

Нагадаємо, на представників «Опозиційного блоку», «Батьківщини», «УКРОПу» та «Народного Фронту», які входять до складу Луцькій міської виборчої комісії, написали заяву у поліцію за ігнорування роботи.

За словами голови Луцької міської виборчої комісії Леоніда Будцева, у комісії склалася нездорова ситуація. Мовляв люди просто не ходять на засідання і комісія не може розпочати роботу.

Нагадаємо, у Луцьку триває процедура відкликання п’яти депутатів міської ради. Йдеться про обраних від БПП «Солідарність» Олександра Козлюка та Євгенія Ткачука, колишніх членів «Радикальної партії Олега Ляшка» Сергія Булу, Аркадія Соломатіна та Костянтина Петрочука.

Лучани зібрали більше трьох тисяч підписів за відкликання цих обранців громади. Тепер територіальна виборча комісія повинна їх перевірити.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні