Маленький син захисника відсвяткував день народження у «ПортCity»

0
-3
Маленький син захисника відсвяткував день народження у «ПортCity»
Сьогодні, 16 серпня, свій шостий день народження святкує Станіслав Іщук. Цікаву програму для нього організували у дитячому розважальному центрі «FigliMigli».

Торгово-розважальний центр «ПортCity» в рамках року соціальних ініціатив «Тому, що нам не байдуже» разом з волонтерською організацією «Меценати для солдата» вкотре долучився до проекту «Діти Небесного Легіону».

Саме сьогодні свій шостий день народження святкує маленький Стасик, батько якого, Володимир Іщук був бійцем батальйону «Світязь» та загинув під Іловайськом у 2014 році. Сьогодні, разом з сестричкою та друзями святкувати хлопчик прийшов у дитячий розважальний центр «FigliMigli».

Чудові ігри, розваги та смачна піца, затишна атмосфера, а насамкінець – смачний торт! Усе це залишить яскраві враження про свято іменинника.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні