На Волині з'явиться 86 нових амбулаторій

0
3
На Волині з'явиться 86 нових амбулаторій
На Волині упродовж цього та наступного років з'явиться 137 амбулаторій.

Їх побудова відбудеться у рамках проекту Світового Банку, - повідомляє Відділ Інформаційної політики Волинської ОДА.

Так, голова ОДА Володимир Гунчик зазначив, що медична реформа повинна розпочинатись із первинної ланки медицини – створення потужних амбулаторій. Саме у них громада отримує першочергові послуги.

"Упродовж цього та наступних років на території області з’явиться 137 амбулаторій у рамках проекту Світового Банку. Із них 86 амбулаторій – новозбудовані. Усі вони повинні бути оснащені сучасним медичним обладнанням, автомобільною технікою", – повідомив голова облдержадміністрації.

Наступним етапом буде створення лікарень інтенсивного лікування І рівня. Це стосується тих медичних закладів, які, наразі, не мають реальних можливостей для функціонування усіх відділень та напрямків.

Далі ж – районні лікарні інтенсивного лікування ІІ рівня. Саме вони повинні зберігати за собою усі принципи роботи нинішніх лікарень, у тому числі й необхідних профільних відділень. І лише одна лікарня, що матиме принцип клініки, стане центром госпітального округу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні