У Києві не знають, що робити з поліцейською комісією, яку очолює Тиводар

0
1
У Києві не знають, що робити з поліцейською комісією, яку очолює Тиводар
Керівника "Варти порядку" Олександра Тиводара не усунили від керівництва обласної поліцейської комісії, однак, право підпису передали секретарю цієї комісії Сергію Рижкову.

Про це останній розповів у коментарі "Волинь24".

Нагадаємо, наразі Олександр Тиводар перебуває під слідством. Луцький міськрайонний суд обрав запобіжний захід - відпустив підозрюваного під особисте зобов'язання про взяття на поруки строком на два місяці.

Раніше повідомлялось про те, що 8-го серпня правоохоронці затримали Олександра Тиводара. В його оселі та в офісі "Варти порядку" провели обшуки, де виявили боєприпаси та технічні засоби стеження.

Зауважимо, Олександр Тиводар - керівник обласної поліцейської комісії. У повноваженнях якої призначення та звільнення поліцейських. Наразі, зі слів Сергія Рижкова, з посади Тиводара не усунули, однак, підписувати документи дозволили секретарю комісії.

Сергій Рижков, до речі, не поспішає використовувати це право.

"На мою думку, немає ніяких причин аби усувати його. У законі написано, якщо є винесено певне рішення щодо людини, тоді можна її усунути. До прикладу, якщо є штраф за корупцію. Чи, до прикладу, якщо людина за станом здоров'я не може виконувати обов'язки, то може написати відповідну заяву і відмовитися від участі тощо. Наразі ж я в юридичному плані не бачу необіхідності його усувати", - розповів Сергій Рижков.

"У Києві говорять, щоб я підписував за потреби документи. Однак, я не буду цього робити поки не буде остаточного рішення, я не буду порушувати закон. Якщо Тиводара буде законним шляхом повідомлено і він відмовиться приймати участь в комісії сам, то за документами, в разі відсутності голови комісії я можу підписувати". Наразі ж у Києві сказали, що вони ще думають та розлядають це питання", - додав він.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні