Луцьку друкарню для незрячих пообіцяли не заморозити

0
-9
Луцьку друкарню для незрячих пообіцяли не заморозити
Луцька міська рада погасила борги за опалення студії друку шрифтом Брайля.

Про це керівник студії та громадської організації Генерація успішної дії Віталій Ткачук написав на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, «Волинь24» повідомляло, що після смерті міського голови Миколи Романюка «Генерація успішної дії» потопає в боргах.

Тоді йшлося про те, що громадська організація незрячих залишилась без опалення, через що страждали не лише люди, а й обладнання друкарні.

Нині ж, зі слів очільника організації Віталія Ткачука, борги погашені.

«Луцька міська рада погасила наш борг за опалення і пообіцяла, що кожного року міський бюджет виділятиме кошти, як на функціонування Braille studio, так і на опалення. Я вже мовчу про інші злободенні питання, які піднімає Генерація успішної дії: недостатнє озвучення в транспорті, світлофори, які часто ламаються, тактильну плитку, яка практично відсутня», - наголосив активіст.

«Так, ще далеко не все зроблено в місті в питаннях доступності міста для людей з інвалідністю, зокрема, для незрячих, але ми сподіваємось і віримо, що нас будуть чути», - додав він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні