Лучани скаржаться на дитячий майданчик, що майже розвалився

7
-9
Лучани скаржаться на дитячий майданчик, що майже розвалився
У Луцьку батьки скаржаться на дитячий майданчик на проспекті Перемоги, обладнання якого вже майже розвалилось.

Обладнання майданчиків біля будинків у зовсім неналежному стані: непофарбоване, старе, погнуте та викривлене. Дітям проблема, бо немає, де діти свою енергію, розважитися та позайматися спортом, а батькам постійно треба думати, куди повести своє чадо. Дехто може піти побігати на стадіоні «Авангард» чи «попросити» покачатися на турнику біля 5-ї школи, - пише Район.Луцьк.

«Ви бачите дитячі майданчики у нашому дворі? Я теж ні. Від хороших дитячих майданчиків із пісочницею, будиночками. А замість спусків лишилися лише їхні каркаси. Доводиться ходити з дочкою в сусідній двір, але там набагато краще: є пісочниця і гойдалка, але на лавку, на жаль ні сядеш, ні присядеш», – ділиться мама 4-річної Марійки.

Інколи діти ходять грати у волейбол та футбол на спортивному майданчику біля 15-ї школи. Також можна повисіти на перекладині.

Різниця між майданчиками біля будинків та біля школи дуже велика.

Батьки скаржаться, коли віддали дитину на безкоштовну секцію, то заняття проводилися раз через раз, не належним чином ставилися до дітей, а коли на платні секції, то можна спокійно спати і знати, що дитина під наглядом. Але це велика розкіш і мало хто ходить.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А кому скаржаться? Майданчики тепер ремонтуються, встановлюються, обслуговуються виключно за кошти ОСББ. Якщо є бажання - можете самі відремонтувати, звикли тільки скаржитись...
P.S. Або чекайте на вибори, якийсь кандидат можливо відремонтує ))
Відповісти
А зібратись по 100 гривень і збити чотири дошки та зробити пісочницю батькам слабо? Хоча, звичайно, поскаржитися значно легше. Йдіть Палиці поклоніться, може кине копійчину
Відповісти
А ти бачив щоб Палиці кланялись???? І якщо для тебе десятки мільйонів благодійності це копійки, то може ти проспонсоруєш? Аби молоти..
Відповісти
Стільки мешканців в будинках поруч цих майданчиків і не можете скинутись по пару гривень, або ж хоча б щось зробити своїми руками для своїх дітей? От ще б міська рада ходила б і дупу підтирала за вашими дітьми, то геть було б добре! Сором! Почніть хоч щось робити самі! А ПОТМ ПРОСІТЬ ДОПОМОГИ!
Відповісти
А якби замість пляшки пива купити банку фарби, то по трошки і майданчик би ожив
Відповісти
Совкова психологія. Мені хтось, щось повинен зробити.
Відповісти
У нас в дворі також нічого ніхто не робив. Зібрали усім двором і самі придбали і качелі і пісочницю і фарбували самі все.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні