--> «Перинатальний центр – це бездонна бочка», - Михайло Імберовський* | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Перинатальний центр – це бездонна бочка», - Михайло Імберовський*

0
4
«Перинатальний центр – це бездонна бочка», - Михайло Імберовський*
Депутат Волинської обласної ради Михайло Імберовський вважає, що сума, необхідна на добудову обласного перинатального центру, зростає в геометричній прогресії.

«Цей наш перинатальний центр – ну просто бездонна бочка якась!», - наголосив він у коментарі прес-службі волинської організації об’єднання «Самопоміч».

«Таке враження, що апетити ростуть в геометричній прогресії. На моє депутатське звернення у січні 2017 року управління капітального будівництва облдержадміністрації дало відповідь у якій називало цифру 76,2 млн.грн. З ДФРР в поточному році виділено 19,4 млн.
грн., з обласного бюджету більше 40 мільйонів і ще 10 мільйонів на реконструкцію мереж та ремонт діючого неонатального, який увійде до складу перинатального центру. Медичне обладнання на майже 21 мільйон, як стверджує начальник управління охорони здоров’я Ігор Ващенюк, знаходиться на відповідальному зберіганні у ТМО», - підкреслив обранець громади.

Нагадаємо, голова Волинської ОДА Володимир Гунчик заявив, що на добудову перинатального центру потрібно ще 90 мільйонів гривень.

На думку депутата, не варто забувати, що на Волині в катастрофічному стані перебувають й обласна інфекційна лікарня, психіатрична лікарня, онкодиспансер.

«При плануванні і обговоренні бюджету області на 2017 рік усі декларували, що потрібно 50% бюджету розвитку області спрямовувати на обласні комунільні заклади! Додекларувались до того, що стіни окремих закладів вже почали валитись, а в інших таке не за горами!», - додав він.

З його слів, окремим медичним закладам виділяються кошти на люстри, ліфти та ремонт кабінетів, які «потім здаються за безцінь для проведення приватної практики», а в інших не вистачає елементарного.

«Вкотре підкреслюю, що я не проти добудови перинатального центру, я за прозорість і ефективність використання бюджетних коштів!»– резюмував Імберовський.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні