Я не рейдер, - волинський підприємець, якого «пропісочили» на нараді в Гунчика

2
0
Я не рейдер, - волинський підприємець, якого «пропісочили» на нараді в Гунчика
Представник підприємства «Патріот АГРО» вважає, що його несправедливо звинуватили у захопленні посівів вівса, мовляв поле вкрали саме у цього підприємства.

Про це колишній директор і співзасновник «Патріот АГРО» Володимир Єгоров розповів в коментарі «Волинь24».

Нагадаємо, заступник директора департаменту агропромислового розвитку Волинської ОДА Людмила Петриканин 14 серпня повідомила, що підприємство «Патріот АГРО» намагалося захопити посіви у СГПП «Вишеньки». Йдеться про 170 гектарів посівів вівса у Рожищенському районі.

Тим часом у «Патріот АГРО» кажуть, що все було навпаки – посіви належали саме цьому підприємству.

«В 2015 році ми уклали з Рожищенською РДА договір оренди на невитребувані паї загальною площею 235 гектарів. Крім того ми заключили договори з власниками паїв. А минулого року до нас звернувся власник СГПП «Вишеньки» Володимир Безверхий. Він запропонував передати ділянки йому в суборенду, але потім відмовився від цієї ідеї, бо не встигає вкластись у сезон. А вже в червні цього року я побачив на цих ділянках посіяні зернові», - розповідає Володимир Єгоров.

Аграрій каже, що підприємство подало заяву в обласне управління з контролю за використанням та охороною земель в області. Чиновники провели перевірку, але так і не змогли встановити, хто ж зробив незаконні посіви.

«Насправді ж «Вишеньки» засіяли частину невитребуваних паїв, які в нас перебувають в оренді з 2015 року і за які ми постійно сплачуємо орендну плату. Зареєстровано у них лише 14 гектарів землі, а засіяли вони 167!», - наголошує співзасновник «Патріот АГРО».

Чоловік переконаний, що посадовці звинуватили «Патріот АГРО» в рейдерському захопленні посівів через те, що виконавчий директор СГПП «Вишеньки» Володимир Літвінчук – у приязних стосунках з Людмилою Петриканин.

«Наше підприємство звинувачують в рейдерському захопленні, щоб зібрати урожай з захоплених посівів, але фактично вони нас рейдернули, а не ми їх», - підкреслює Єгоров.

З його слів, «Патріот АГРО» вже подало заяву до поліції за фактом самовільного захоплення земель.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якщо тут згадується прізвище Безверхий, то без суду і слідства можна говорити, що "рейдери" ні в чому не винні. Де безверхий - там пустеля, там брехня, там елементарна непорядність. В Рожище про нього доброго слова вам ніхто не скаже. Так з землею, так з фермами, так з колишнім підприємством "Рощищеферммаш" і так з усім, до чого причетний безверхий. А Петриканен і Літвінчуку треба бити морду. На площі в Рожище при усьому чесному народові.
Відповісти
Ну що ж ви за такі власники ??? Виходить , роками земля не обробляється , ви , навіть поняття не маєте що з нею . Здається , ви , навіть , не знаєте скільки у вас землі і де . І вже ніякого сумніву що вона у вас не оформлена і нічого нікому ви за неї не платите . Хіба що чиновникам з управління контролю охорони і використання земель .
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні