Волинянин зберігав вдома зброю та арсенал боєприпасів

0
0
Волинянин зберігав вдома зброю та арсенал боєприпасів
У Володимирі-Волинському поліція вилучила у волинянина зброю та боєприпаси.

Такі знахідки поліцейські виявили за місцем проживання волинянина, під час проведення санкціонованого обшуку, - повідомляє прес-служба ГУНП у Волинській області.

Так, у 53-річного жителя Володимира-Волинського вилучили карабін К-98, гранату Ф-1, 4 штик-ножі, понад 500 набоїв калібру 7,62 мм, димову шашку, сигнальну ракету, два магазини тощо.

Частина вилученого належить до часів Другої світової війни.

Сам господар у минулому вже притягувався до кримінальної відповідальності за незаконне поводження зі зброєю та боєприпасами.

Вилучене направили на дослідження у Волинський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України.

Розпочаті досудові розслідування за ч. 1 ст. 263 ( Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами ) та ч. 3 ст. 410 (Викрадення, привласнення, вимагання військовослужбовцем зброї, бойових припасів, вибухових або інших бойових речовин, засобів пересування, військової та спеціальної техніки чи іншого військового майна, а також заволодіння ними шляхом шахрайства або зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні