--> Винних у смерті двох волинських родин досі не покарали | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Винних у смерті двох волинських родин досі не покарали

0
-1
Винних у смерті двох волинських родин досі не покарали
13 серпня минув рік, як у трагічній автокатастрофі у Миколаївській області загинуло дві волинських сім’ї.

Крапку у кримінальному провадженні за фактом смерті дев’яти осіб досі так і не поставили, - пише Марія Лях для газети "Ратнівщина".

Нагадаємо: 13 серпня 2016 року вночі поблизу райцентру Криве Озеро Миколаївської області сталася аварія. Водій автомобіля «Опель Віваро» вдарився у вантажівку, яка без розпізнавальних і попереджувальних знаків стояла посеред траси Київ-Одеса. Дев’ять осіб, які їхали в «Опелі», загинули від отриманих травм.

Про стан розслідування справи розповіли родичі загиблих та їхній адвокат Володимир Рущак.

Ось уже рік, як розглядається кримінальне провадження, порушене за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України (загибель двох і більше людей).

Засідання суду відбуваються за місцем аварії, в смт Криве Озеро. Їх проводять у формі відео-конференцій. Родичі Подкосів і Мілінчуків – у Ратнівському суді, а суддя, свідки та інші учасники процесу – у Кривому Озері.

Як повідомив нам адвокат Володимир Рущак, розгляд справи відбувається у зв’язку із заявою рідних про реабілітацію водія Ігоря Подкоса.

Що ж стосується кримінального провадження щодо службової недбалості працівників поліції, то воно закрите прокуратурою Миколаївської області.

Так чи інакше, говорити про завершення судового процесу не доводиться. Ця справа, за словами адвоката, може затягнутися ще на місяці. І хоч пройшов уже цілий рік із дня трагічної загибелі двох сімей із Ратного, їхні рідні й до сьогодні не мають спокою.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні