--> Як відриваються будівельники або пікнік на ЖК «Супернова»* | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Як відриваються будівельники або пікнік на ЖК «Супернова»*

0
-4
Як відриваються будівельники або пікнік на ЖК «Супернова»*
У професійні свята всі розважаються по-різному: хтось - у ресторані, хтось - в офісі, а хтось – на будмайданчику. Саме третій варіант обрали працівники будівельної компанії «Інвестор».

Журналістам вдалось підглянути, як же працівники «Інвестора» відзначали День будівельника просто на робочому місці.

ОФІЦІОЗ

Збір на найграндіознішому житловому комплексі міста – «Супернова», який знаходиться у районі вулиці Львівської. Це – ціле містечко. Зовсім скоро тут буде вісім десятиповерхових будинків на 752 квартири.

«Тут у нас парк, дитячий садочок, спортзал, мінімаркет, салон краси, аптека, пральня та кафе. Велика територія – 6 гектарів – такого більше не буде ніде», - ділиться менеджер з продажу квартир у ЖК «Супернова» Марія Розік.

На місці святкування працівники компанії та журналісти, які прагнуть «витягнути» всю інформацію про нову забудову у місті.

Трохи загальної інформації про проект, і тут … головна новина від директора «Інвестора» Андрія Розумовського. Спеціальна пропозиція – однокімнатна квартира з авторським дизайном - лише за 16 тисяч доларів.

А далі – екскурсія будівництвом. За гідів – директор «Інвестора» та директор компанії-генпідрядника «Бетон Брук Сервіс» – Сергій Стрихарчук.

Підіймаємося вгору – тут одно-, двокімнатні квартири та пентхауси.

«Ми завжди йдемо на зустріч клієнтам – у нас така позиція. Зараз ми працюємо щодо програм іпотеки. Вартість місячного платежу за квартиру буде дорівнювати орендній платі у місті Луцьку. Це наша мета», - розповідає Андрій Розумовський.




Кінцевий пункт призначення – дах. Перетинаєш останню сходинку і … «Вау!», захоплює дух. Мешканці «Супернової» матимуть можливість споглядати неймовірні краєвиди.

«Це місце фантастичне! І іншого такого не буде в Луцьку – близько двох кілометрів до центру, з вікон видно Луцький замок, можна піти пішки до Стиру. Ми мрійники! І мрії здійснюються», - усміхається директор «Інвестора».


Вже через дві хвилини всі просто мовчки стоять, насолоджуючись краєвидами.

До речі, на даху є можливість облаштувати зону відпочинку. Тому мешканці зможуть насолоджуватися вечірнім містом за чашкою кави просто над своєю квартирою. Звісно, якщо захочуть цього.

НЕ ДЛЯ ПРЕСИ

Після офіційної частини дійства починається найочікуваніше – святкування.

Тут директори, менеджери, майстри та виконроби – всі однаково поринають у метушню: хтось ніяк не може вибрати страву зі святкового столу, хтось розливає іншим напої, а дехто – уже побіг у фотозону (так, тут є окреме місце для селфі!).


До речі, це не єдине місце, де на «Суперновій» можна зазнимкуватися. «В нас такий гарний ліфт, що скоро всі будуть приходити у ньому селфі робити!» - радіє голова кооперативу Тетяна Ляшенко.

«Тут дуже весело! Я нова людина, і мені особливо приємно познайомитися зі всіма на такому заході», - ділиться менеджер з продажу квартир на ЖК «Супернова» Наталія Назарук.

На запитання «Як продати клієнту квартиру?» менеджер відповідає, що головна її фішка – посмішка.

«А взагалі – мені не складно продати квартиру, адже сама в них впевнена. Я знаю, які тут будинки, яка тут місцевість, які квартири! Я би купила собі квартиру тут – знаю на 100%. Обрала би дворівневу», - запевняє Наталія Назарук.

А гості тим часом збираються в тісне коло: починаються професійні тости.

«Бажаю всім нашим будівельникам, щоб ваші справи були завершені. Бо будівельники, це такі люди, які швидко починають, але довго закінчують, кажуть», - сміється Сергій Стрихарчук, - «Щоб ми швидше закінчили та не відхилялися від графіку!», - зичить колегам чоловік.








Ольга ВІРУК
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні