На Волині грабіжники «обчистили хату до нитки»

0
-2
На Волині грабіжники «обчистили хату до нитки»
У Нововолинську чоловіки пограбували домівку та винесли з неї майже все, що мали господарі.

Близько місяця тому, увечері четверо наркозалежних молодиків завітали до свого приятеля і помітили, що в одному з будинків не світиться жодне вікно. Пройшлися раз, другий… жбурнули щось за парка. Тиша, - пише Радар.

Наступного вечора під цю хату прийшли троє непроханих гостей. Акуратно віджали пластикове вікно, залізли у чуже помешкання.

Перевернули хату "догори дригом". Знайшли сейф, не змогли відчинити, а тому забрали із собою. У ньому хазяїн тримав нарізний карабін “Форд”, пневматичну рушницю, набої.

Годинники, набір столових ножів, ювелірні прикраси, плазмовий телевізор, ключі від автомобіля, навіть усю нову постіль та рушники поцупили теж.

У темному провулку біля приватного медичного закладу викинули документи господарів.


Відіспавшись, поїхали, як запевняють слідчого, у Володимир-Волинський, скинули в одному з ломбардів деякі речі, та й подалися на Світязь, де "гульнули на повну".

Поліцейські знайшли грабіжників.

Один з них – із Запоріжжя. Має луцьку реєстрацію, але мешкає в Нововолинську на вулиці Героїв Небесної сотні. Відсидів за пограбування.

Двоє інших – місцеві наркомани з Шахтарського мікрорайону. У них за плечима розбої та крадіжки.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні