Квітковий ринок переїжджає з центру Луцька

2
0
Квітковий ринок переїжджає з центру Луцька
Квітковий ринок, який зараз знаходиться у центрі Луцька, перенесуть до філармонії.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, - повідомляє Інформаційне агентство Волинські новини.

Заступник міського голови Олександр Рачков розповів, що підприємці погодилися переїхати до філармонії. Там можна розмістити від 10 до 12 тимчасових споруд.

«Ситуація виглядає так: ми декілька разів зустрічалися з підприємцями. Остаточний варіант – місце розташування біля філармонія. Там можна розмістити близько 10-12 споруд.

Філармонія повідомила, що не заперечує цьому, оскільки зараз та ділянка знаходиться у їхньому користуванні. Меморандум нами підготовлений і знаходиться на вивченні підприємців. Сподіваюся, наступного тижня підпишемо меморандум і розпочнеться процес виготовлення дозвільної документації. Також багато підприємців відмовилися від співпраці з нами», - зазначив Олександр Рачков.

«Я думаю, що це буде добре для міста. Це покаже, що влада і люди можуть спільно працювати», - резюмував голова комісії Андрій Козюра.

Депутати прийняли інформацію до відома.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а куди нас перенесуть?
Відповісти
Через місяць побачимо який БАРИГА зачистив місце під новобудову. Робимо ставки хто ця скотина
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні