--> Отримати кредит легше із новим сервісом ПриватБанку «Швидкий кредит»* | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Отримати кредит легше із новим сервісом ПриватБанку «Швидкий кредит»*

0
9
Отримати кредит легше із новим сервісом ПриватБанку «Швидкий кредит»*
Відтепер жителі Волинської області мають можливість отримати оперативну кредитну допомогу завдяки новому сервісу ПриватБанку “Швидкий кредит”. Клієнти зможуть без застави взяти позику до 50 тис. грн на будь-які потреби всього за 20 хвилин.


“У житті кожної людини час від часу настає той момент, коли терміново потрібні гроші, а часу на оформлення документів та пошуку поручителів немає, - розповідає керівник напрямку “Оплата частинами” Північно-Західного РУ ПриватБанку Ольга Загребельна. - Якраз для таких випадків, коли кошти потрібні вже зараз, ПриватБанк реалізував програму "Швидкий Кредит".

Для отримання коштів клієнту необхідно звернутись в будь-яке відділення банку, де спеціалісти з обслуговування оформлять відповідну угоду та нададуть компетентну консультацію.


“Швидкий кредит” - це сервіс отримання бажаної суми в рамках ліміту “Оплата частинами” на будь-яку картку клієнта.

Сума кредитування розділяється на термін оформлення кредиту та сплачується регулярними платежами щомісячно. Сума швидкого кредитування може складати до 50 тис., а термін угоди - до 10 місяців.

За даною програмою клієнт оплачує перший платіж лише через 30 днів після оформлення угоди та має можливість дострокового погашення на прозорих та чесних умовах.

Зауважимо, що зарахування суми “Швидкого кредиту” можливе на Картку для виплат, що дає можливість клієнту отримати готівку, не сплативши додаткових комісій за зняття.

Ліцензія НБУ № 22 від 05.10.2011 р.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні