--> День будівельника: колектив ТОВ «Луцьккомунбуд» вітає колег зі святом | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

День будівельника: колектив ТОВ «Луцьккомунбуд» вітає колег зі святом

0
0
День будівельника: колектив ТОВ «Луцьккомунбуд» вітає колег зі святом
Сьогодні з нагоди професійного свята – Дня будівельника - дружній та натхненний колектив ТОВ «Луцьккомунбуд» висловив щирі привітання для свої колег.

Ігор Швець: «Нехай у нашому будівельному братстві стає більше тих, хто відрізняє «майна» від «віра».

Ігор Швець з колегами
Ігор Швець з колегами


«Вітаю усіх будівельників Волині з професійним святом – Днем будівельника. Це одна з найблагородніших професій серед цивільних. Я пишаюся тим, що працюю з кращими професіоналами у будівельній галузі на Волині. Щиро усіх вітаю та бажаю натхнення і зрушень. Й нехай у нашому будівельному братстві стає більше тих, хто відрізняє «майна» від «віра».

Людмила Кревська – «Вітаю колег зі святом мирної та благородної професії».

« Вітаю усіх колег зі святом мирної та благородної професії. Бажаю здоров’я, затишку, тепла та благополуччя вашим родинам. Дякую за сумлінну працю, професіоналізм та величезний вклад у благоустрій міст та сіл, який ви робите».

Максим Куц: «Нехай усе будується й нічого не руйнується».

«Шановні колеги, друзі, щиро вітаю Вас із професійним святом. Бажаю натхнення, успіху, багато нових проектів та ще більше чудово виконаних робіт. Нехай усе будується й нічого не руйнується, а дах ніколи не протікає».

Тетяна Шпак: «Мої колеги – це «золоті руки України».

Тетяна Шпак
Тетяна Шпак


«Шановні наші будівельники – «золоті руки України», з нагоди професійного свята хочу вас щиро привітати. І, звісно, побажати натхнення, терпіння, професійного зростання, плідних результатів вашої праці, щоб ними користувалося ще багато поколінь. Вітаю вас!»

Любов Крищук: «Вам ми завдячуємо комфортом та затишком осель».

Любов Крищук
Любов Крищук


«Я вважаю, що найважча праця саме у вас, колеги - будівельники. Без її результатів наше життя неможливе. Вам ми завдячуємо комфортом та затишком осель, садочків, шкіл, лікарень й приміщення, де кожен з нас працює. Ваша професія дуже важка, цінна та необхідна. Тому, шановні колеги, бажаю Вам здоров’я, терпіння, успіхів, нових проектів, підкорюйте ще більше професійних вершин».

Юлія Бірук: «Будуємо місто разом, нехай воно розвивається»

Юлія Бірук
Юлія Бірук


«Дорогі колеги-будівельники, щиро вітаю Вас з професійним святом. Я рада працювати в цій галузі, оскільки вона є важливою для благоустрою міста. Бажаю вам натхнення, терпіння, творчих поривів та мирного неба над головою. Будуємо місто усі разом, нехай воно розвивається. Зі святом Вас!»
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні