Затримання Тиводара – результат боротьби двох політичних олігархічних груп, - Павло Данильчук

13
25
Затримання Тиводара – результат боротьби двох політичних олігархічних груп, - Павло Данильчук
Керівник фракції «Народний контроль» у Луцькій міській раді Павло Данильчук прокоментував затримання керівника «Варти порядку» Олександра Тиводара та обшуки в офісах формування.

«Поки важко щось говорити. Нехай буде судовий процес, де представлять усі факти. Але сам факт нехороший, що ці події відбуваються у Луцьку. Зокрема, із приводу чого відкрите кримінальне провадження – з приводу прослуховування.

Були підозри, що у нас олігархічні групи використовують такі методи для своїх інтересів. Це неприємно, бо це стосується багатьох волинян», - зазначив Павло Данильчук.

Він зауважив, попри все, неприємним залишається той факт, що обшуки у членів «Варти порядку» – вибіркові.

«Мітинги, не знаю проплачені чи ні, будуть відбуватися. Затримання Тиводара показує, що ситуація загострюється на рівні двох політичних олігархічних груп. Побачимо, що з цього буде», - додав депутат.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
25

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ти в якій групі,Паша,правосекторний ти наш.Де журналіст Добродомов грошики добуває,чи не в тих же олігархів?
Відповісти
Які групи? Може вистачить ділити. Є підозра і все відбувається згідно закону. Данильчук знову яйця у дві еорзини кладе.
Відповісти
Об той закон СБУ ноги витерла!!!!
Відповісти
Тиводар рекетир.І повинен сидіти за злочини
Відповісти
блін, а я вже думав - куди подівся цей "експерт"
Відповісти
"ЕксперД"
Відповісти
Тиводар розмінна монета.Шістка нікому непотрібна.Хазяїн з Швейцарії найде іншу собаку
Відповісти
Волинь заповідник Укропу це ганьба на усю Україну і це до доброго не доведе.
Відповісти
Яка до біса боротьба двох структур. Без Єремеєва Континіум нікого не чіпає. Кожен день Укропівський Аверс довбає і оббріхує Івахіва, а він жодного разу не відповів. Палиця разом з Укропом підімяли під себе всю Волинь і вважають що вони господарі області. У мене особисто немає жодного сумніву в правоті СБУ щодо т. з. Варти беззаконня. Але не впевнений що правоохоронці доведуть справу до кінця. Зрозуміло що Палиця кине величезні гроші щоб відмазати свою пр ислугу, тому що якщо вони дадуть покази на свого хазяїна, яким він являється, то замість багатої Швейцарії де він проживає з родиною 330 днів на рік, йому також відведуть камеру в брудному СІЗО.
Відповісти
Розкрию вам величезну тайну, товариші політики, які всі тут бачуть політичний підтекст у цій справі, вся суть одна, що хлопчики загралися в спецагентів, останньою крапкою стало те, що вони почали стежити за оперативними співробітниками СБУ під час виконання ними службових обов'язків, ось вам і вся політика...
Відповісти
Сказав представник третьої олігархічної групи.
Відповісти
В Дубенському міськрайонному суді Судять екс-чиновника Пустовіта Тараса за два факти отримання неправомірної вигоди . Перший з них – у 2013 році. Тоді хабар становив 3 тисячі американських доларів. Другий випадок хабарництва стався 11 січня 2015 року, коли правоохоронці затримали Тараса Пустовіта «на гарячому» за підозрою в отриманні чергової неправомірної вигоди в розмірі 8 тисяч доларів США від керівника ПП «Острог Автотранс» і з Острога за сприяння у виграші тендеру на перевезення. Перебуваючи на посаді заступника голови ОДА, Пустовіт відповідав за ЖКГ, будівництво та транспортну галузь. Також він очолював конкурсну комісію, щодо отримання тендерів на міжміські маршрути в області.

Слідчі УСБУ в Рівненській області відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст.368 Кримінального Кодексу України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди у великому розмірі або вчинене службовою особою, яка займає відповідальне становище). Посадовця відразу затримали в порядку ст.208 КПК України.


Відповісти
Під час соціальних катаклізмів в будь-якій державі спливають лайно і тріски. До них належать тиводар і ця наймана, безробітна зграя, яка сьогодні стояла під стінами СБУ. Вони якусь роль відіграли, але сьогодні вони - баласт. Хтось знайшов роботу, хтось продався іншому господарю, хтось зрозумів, що не туди вліз. Залишилось лайно з лайна, відбіркове лайно. Це лайно взяло на себе більше, ніж дозволено. Наслідки не забарились.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні