У Луцьку дружина атовця продає фрукти та овочі, щоб допомогти бійцям

5
9
У Луцьку дружина атовця продає фрукти та овочі, щоб допомогти бійцям
На луцькому ринку дружина атовця торгує фруктами та овочами, а прибуток спрямовує на допомогу бійцям та їх родинам. До того ж, для військових - знижки.

Про це написав на своїй сторінці у Фейсбуці адвокат Василь Нагорний.

За його словами, Вікторія Коляда - дружина атовця, який зараз знову підписує контракт із ЗСУ. Вона допомагає, чим може, родинам бійців і завжди рада бачити біля свого прилавку воїнів, для яких є суттєві знижки.

"Трохи соромно стає за людей, які відношення до АТО не мають, і прочитавши табличку все одно починають вимагати зниження ціни на той чи інший товар. Це той випадок, коли не варто торгуватись. Купуючи у Віки — допомагаєте родинам атовців. Єдине попередження: хами і нетверезі - не обслуговуються, не дивлячись ні на які заслуги", - йдеться у дописі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Такіми акціями треба нагадувати людям що йде війна на сході країни і там гинуть люди.
Відповісти
Постійно в неі купую продукти. Завжди свіжі овочі та фрукти. Великий вибір та різновид. Приємна та завжди спілкується з клієнтами
Відповісти
Обожнюю її. Завжди приємна в спілкуванні,ввічлива,з прекрасною усмішкою і з добрим серцем!!!!! Побільше б таких людей як Вікторія.
Відповісти
Знаю її зовсім з іншої сторони і вважаю це все "показухою"
Відповісти
Так зробіть і Ви таку показуху)
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні