--> «Ми стоїмо на позиції закону, а не політичних структур», - начальник УСБУ про справу «Варти порядку» | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Ми стоїмо на позиції закону, а не політичних структур», - начальник УСБУ про справу «Варти порядку»

18
-3
«Ми стоїмо на позиції закону, а не політичних структур», - начальник УСБУ про справу «Варти порядку»
Начальник управління СБУ у Волинській області Юрій Фелонюк запевнив: клопотання щодо обрання міри запобіжного заходу фігурантам скандальної справи «Варти порядку» подадуть в суд до кінця дня.

Про це він заявив під час зустрічі з учасниками мітингу, що відбувся під стінами управління СБУ Волинської області в Луцьку 9-го серпня.

Керівник СБУ області зазначив, що на сьогодні триває експертиза речей, які були вилучені під час обшуків офісів «Варти порядку» та в помешканнях керівників цієї громадської структури. Про її результати СБУ повідомить.

У справі, за словами Юрія Фелонюка, є 5-ть фігурантів.

Керівник «Варти порядку» Олександр Тиводар, стверджує Фелонюк, перебуває у стінах ізолятора тимчасового тримання.

«Вказана група осіб займалася організацією незаконного спостереження за особами, мешканцями Волинської області із застосуванням спеціальних технічних засобів. Ці засоби вони контрабандним шляхом переміщували в Україну.

Усі ці дії задокументовано. Фігурантів затримано. Приймається рішення щодо оголошення їм підозри. Ми ніяким чином їх не пов’язуємо із громадським формуванням. Це група осіб, яка займалася протиправними діями», - наголосив керівник УСБУ.

Щодо відомостей про те, що один із фігурантів отримав фізичні пошкодження під час допиту, то їх Юрій Фелонюк не підтвердив.

«Мені невідомо те, що під час допитів один із фігурантів отримав якесь пошкодження. Вчора вночі він звертався зі скаргами про погане самопочуття і ніби-то про струс мозк, і що його ніби хтось побив. Є довідка про те, що в нього нема струсу мозку», - каже Фелонюк.

За словами керівника, СБУ – не заполітизована структура і в розслідуванні стоятиме на позиціях закону.

«Згідно з компетенцією, ми розслідуємо кримінальне провадження, яке відноситься до підслідності органів СБУ. Тому що йдеться про статтю 201 Кримінального кодексу України, яка підслідна органам Служби безпеки України. Ми стоїмо на позиції закону, а не якихось політичних структур чи інших організацій. Однозначно, що сьогодні до кінця буде звернення до суду щодо обрання запобіжного заходу всім фігурантам кримінального провадження», - наголосив Юрій Фелонюк.
«Ми стоїмо на позиції закону, а не політичних структур», - начальник УСБУ про справу «Варти порядку»
>
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Секта Тимошенко і посіпаки Коломойського зібрались давити на СБУ та суд. Нічого у них не вийде. Вистачить грабувати місто та область.
Відповісти
Товстенюк спочатку - вживає за кермом, а потім пікетує. Гриша, взагалі здивував... Син-то де служить, кого, свого малого пікетуєш... "Активісти" знову у повній красі, а об*єкт-то - режимний, щастя, що мудрий начальник. Бо Палиця в облраду через "вєртушку" не пускав, і, кишенькові - на кожному поверсі. Як, це все знайомо. 2 області в Україні, де є агонія цієї політсили, але час все розставить на місця!
Відповісти
От якраз тут тимошенківців немає. Кожен повинен по закону відповідати за свої дії. А то дивишся і сльози капають "за дєржаву обідно(
Відповісти
А Карпюк звідки, нe від Тимошeнко?
Відповісти
УКРОП захищає злочинця. Для чого з злочинця робити жертву політичних репресій?
Відповісти
Все згідно закону.
Відповісти
Як для чого робити жертву політичних репресій? Щоб вивезти в Швецію на лікування.
Відповісти
То якого ... прокуратура по суботах янтарь миє.... Трясіть їх..
Відповісти
А де ШЕФ?Щось давно не чути.Сесії облради напевно не буде.Хто вестиме?Товстенюк намалювався-мама простила?
Відповісти
Добралися до Влади Укропи - Коломойські корбани. Які вони у чорта патріоти? Вони швидше патріоти відмивання грошей. Але Волинь за гроші їм не купити. Воли, бачите, вже армію створювали! Ось справжні сіячі незаконності.
Відповісти
Більшисть людей яка пише коменти не уявляе суті проблеми.Варта дійсно дуже багато зробила для міста в2014-2016 роках . не особливо піарячись ня цему. Люди за переконання ночами після роботи чергували на вулицях для безпеки лучан. НЕ ЗА ГРОШИ а тому що хотіли жити в мирному місті. називати їх посіпаками -ХТО ви тоді.
Відповісти
Віталій, ти або дуже молодий або настільки молодий і наівний, що сам у всьому і приймав участь,яка варта,жуліки бидло і мародери!!!!! Дуже радий за коментарі,накінець люди зрозуміли для чого була революція і хто такі патрійоти!!!!! Поки ми всі не зрозуміемо що ворог украінців не росіяни а жітелі ізраельськой доліни будемо і далі мати те, що маемо!!!!
Відповісти
Палиця найпатріотніший ворог украінців бо не патріот і не украінець!!!!!!!
Відповісти
Для мене нема різниці якого віросповідання людинаабо якого коліру ее шкіра.Якщо ти щось робиш для України ти українець .Якщо ти в людині бачиш іновірця і все то це нацизм у чистому вигляді.Де жиди у всему винні .Вже таке проходили у 2 світову Що особисто ти зробив для своеї країни.Окім того що розказувати які всі негідники.Доречі мені 50 і я дійсно не за гроші приймав участь .Я не бачив у Варті ні бидла ні жуліків ні мародерів .Ти з преси знаеш те що кажеш?
Відповісти
Читайте уважно статю тільки 5 чоловік звинувачують ,а не всю Варту порядку.Всі немогли знати про сліжку. А докого народний депутат верховної ради Юра Савчук приїхав в есбеу це цікаво?
Відповісти
такі ніякі і нерозуміючі, що це смішно)
Відповісти
В новинах аверс дуже добре показав все збіговисько УКРОПа і їх посіпак.Аж зі шкури лізли, щоб вислужитись перед своїм Хазяїном. інтер"ю давали наввипередки, наводили 37 рік, викликали з Києва нардепів, скликали людей, яким проплатили (на всім, можливо). Жаль АТОвців, які або не розбираються в ситуації, або може контузія не пройшла. що підтримують цих ділків, які захопили владу у нашому озерному краю.
Відповісти
Взагалі якось дуже легко люди навішують ярликі -білі.червоні.чорні або зелені ящо хоч трохі не такі як ми то вже мерзотники.збоченці .бидло ну і далі по тексту. Люди ви самі хоч якіхось зусиль докладаете щоб люди біля вас жили краще .??Хтось сказав ті погані хтось - інші поганці . Дарма я це пишу ви не зрозуміете тих людей з варти .Ате що не розуміеш погане апріорі.
Відповісти