У Луцьку затягують з перевіркою підписів за відкликання депутатів

0
0
У Луцьку затягують з перевіркою підписів за відкликання депутатів
Луцька міська виборча комісія досі не перевірила підписи, які зібрали за відкликання п'ятьох депутатів.

Про це написав керівник ініціативної групи за відкликання депутатів Артем Запотоцький у своєму блозі на "Волинь24".

Нагадаємо, у Луцьку триває процедура відкликання обраних від БПП «Солідарність» депутатів Олександра Козлюка та Євгенія Ткачука, колишніх членів «Радикальної партії Олега Ляшка» Сергія Були, Аркадія Соломатіна та Костянтина Петрочука.

Так, Артем Запотоцький зазначає, що підписні листи з неохідним переліком документів він передав до Луцької міської виборчої комісії.

"З 1 серпня 2017 року і до сьогоднішнього дня Луцька міська виборча комісія не змогла зібратись та, відповідно до вимог закону, провести перевірку підписів лучан.

Самоусунувся від перевірки й міський Державний реєстр виборців, який контролюється так званою «тимчасовою владою Луцька». В принципі, ми очікували, що буде спротив, бо «хазяї життя», витративши гроші на так званих «тушок» не хочуть їх втрачати", - написав Артем Запотоцький.

Зважаючи на таку ситуацію керівник ініціативної групи просить лучан, які проголосували за відкликання депутатів, прийти до Луцької міської ради та підтвердити достовірність підпису присутності членів комісії та правоохоронних органів.

"Прошу Вас, шановні земляки, прийти до Луцької міської виборчої комісії, яка знаходиться в приміщенні Луцької міської ради (вулиця Богдана Хмельницького 19) в будній день з 8:30 по 17:30 та підтвердити в присутності членів комісії та представника правоохоронних органів достовірність відомостей, зазначених Вами у підписних листах та достовірність підписів, що були поставлені Вами.

А також прошу вас звернутися до луцького Державного реєстру виборців, який також знаходиться в приміщення Луцької міської ради на першому поверсі, з вимогою дати вам виписку з реєстру про те, що ви дійсно є зареєстрованим виборцем в місті Луцьк.

Ці виписки прошу поштою надіслати мені, Артему Запотоцькому на адресу: 43000 м.Луцьк, вулиця Пржевальського, 1а", - додав він.

Детальніше читайте у блозі Артема Запотоцького.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні