--> Літнім людям вже пора помирати, - у Луцьку кондуктор нахамила пасажирці | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Літнім людям вже пора помирати, - у Луцьку кондуктор нахамила пасажирці

5
-3
Літнім людям вже пора помирати, - у Луцьку кондуктор нахамила пасажирці
У Луцьку кондуктор тролейбуса №1 образила жінку.

Про це написала у "Фейсбуці" Вікторія Брик.

Вона розповіла, що у тролейбусі №1 її мамі стало погано і вона поприсила відчинити вікно, на що кондуктор відповіла образами.

"Пост обурення!

Приблизно в 11:20 моя мама їхала в тролейбусі №1 від старого ринку до проспекту Відродження. Жінці в тролейбусі стало погано, і вона попросила відкрити люк або вікно, на що кондуктор відповіла:

"До пенсійного віку дожила і хватить, можна і помирати".

Коли моя мама обурилась і сказала: "Як вам не соромно ", вона відповіла, що їй не соромно, і молоді помирають, а літнім людям вже всім туди пора.

Я не можу зрозуміти, невже хамство і невігластво остаточно заполонили наше суспільство, невже духовність і моральні цінності відійшли в минуле? Як зараз почувається та людина, якій і так було погано, а їй ще і побажали поскоріше відійти?!

На жаль, не знаю номера тролейбуса, а то би дуже хотілось подивитись в очі цьому кондуктору", - написала розгнівана жінка.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
дуже прикро за цей випадок це ж треба таке говорити, язик повертається. А ще серед кондукторів не раз таке помічала - хамство, наглість, відсутність моралі, вихованості
Відповісти
От сучка....таких кондукторшів треба поставити на своє місце...і не мовчати.....
Відповісти
Працівники Луцького Депо всі злі...одно бурчать....
Відповісти
В тролейбусах хамство процвітає.
Відповісти
Кого вони беруть на рботу кондукторами?Там заробітна плата достойна.Беруть одних клух,тупих,неосвіченихЗвідки вони понабиралися такі?Як баби Яги,одіті страшно,беззубі,подивитися на них-це вже зіпсувати настрій на весь день.Як таке буде,то скоро самі пасажии будуть цих обірванців самі викидати з тролейбусів,як вони не будуть пристойно одіті. А ще хай миються,бо від них можна вчадіти.Гроші вже одержують вчасно, хай куплять на гуманітарці речі, та й одінуться. А цю хамку вигнати роботи-це вже натуральне чумидло, таке говорити до людини,бо їй стало погано.Вона не має права вже лазити між людьми.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні