На працівників «Волинського облавтодору» завели кримінал

0
1
На працівників «Волинського облавтодору» завели кримінал
Службовців ДП «Волинський облавтодор» підозрюють в тендерних зловживаннях, під час яких закупили товарів на понад 900 тисяч гривень.

Кримінальне провадження за цими фактами внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань 3 липня 2017 року, – сказано в ухвалі суду від 27 липня.

Суддя Луцького міськрайонного суду задовільнив клопотання слідчого ГУНП у Волинській області і дав йому доступ до документів «облавтодору» до 22 серпня.

Правоохоронці, зокрема, вивчатимуть законність закупівлі Бітуму марки БНД 60/90 на загальну суму 478,8 тисяч гривень (упродовж 2016-2017 років) та закупівлі дизельного пального на суму 426 тисяч гривень (протягом 2017 року) у підприємств ТОВ «Термінал-МК», ТОВ «Торговий дім Запорізька Трейдингова компанія» та ТОВ «Отава-Трейд».

Нагадаємо: керівника "Волинського облавтодору" підозрюють у розтраті 290 тисяч гривень. Як повідомляла прес-служба прокуратури Волині, обвинувальний акт у кримінальному провадженні надіслали до суду.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні