Забої, синці та перелом руки: у Луцьку побили журналіста

1
5
Забої, синці та перелом руки: у Луцьку побили журналіста
Троє невідомих у Луцьку побили журналіста.

Троє зловмисників 29 липня близько 21:30 напали на журналіста Ярослава Андрусяка, – пише Волинське агентство розслідувань.

Інцидент трапився в районі проспекту Соборності. Зокрема, чоловік разом із дружиною та 6-річним онуком поверталися з дачі.

Троє молодих та нетверезих хлопців стояли на тротуарі і про щось сварились. Раптом, один з хлопців похитнувся і ледь не впав на дорогу під колеса автомобіля. Ярослав Андрусяк саме в цей момент проходив поруч, тож зробив їм зауваження.

Однак, докори старшого чоловіка не сподобались компанії молодиків. Хлопці з нецензурними словами накинулись на журналіста. Згодом, вони швиденько кинулись тікати у двори.

На місце пригоди прибула поліція.

У Ярослава Андрусяка, крім забоїв та синців, медики діагностували також ще й перелом лівої руки.

Правоохоронці порушили кримінальне провадження по факту нападу та нанесення тілесних ушкоджень журналісту.

Як з'ясувалось згодом, нападникам по 20-21 рік. Деталі з’ясовує слідство.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Цього «бізнес-журналіста», який вербував волинян на чорні роботи в Польщу, а потім збанкрутів, ходив в порваних черевиках, латаних штанях і повернувся в журналістику, треба бити до кривавого поносу. Воно, нещастя, наступить на корок від горілки і до усіх протягує руки. Перебив ніс Володимиру Приходьку, який мухи за життя не скривдив, і не поніс покарання. Потрапив,, як кажуть, на «своїх». Шкода, що не вирвали язик. І не викрутили руки. Але ще не вечір.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні