--> Немає чим платити відпускні, – проректор найбільшого вишу Волині | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Немає чим платити відпускні, – проректор найбільшого вишу Волині

19
-9
Немає чим платити відпускні, – проректор найбільшого вишу Волині
Працівникам Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки затримують виплату відпускних.

Про це в коментарі "Волинь24" розповів перший проректор, проректор з адміністрування та розвитку Анатолій Цьось.

«Наскільки мені відомо, то з виплатою зарплат все нормально. Викладачам вишу затримують виплату відпускних за два місяці. Працівники у відпустках, а платити нічим, бо на ці потреби немає коштів у спецфонді. Коли виплатять кошти – невідомо», – розповів освітянин.

У бухгалтерії СНУ імені Лесі Українки коментувати ситуацію відмовились.

Нагадаємо, ЗМІ повідомляли, що в СНУ імені Лесі Українки вже два місяці не виплачують зарплат і відпускних.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Який спецфонд? Гроші бюджетні, дає держава. А ви зі своєю бухгалтерією тримаєте їх в себе на рахунках і прокручуєте відсоткі.
Відповісти
Зараз нова хвиля студентів поступить то грошей на все вистачить :) Не даремно ціну підняли на 60% :)))
Відповісти
Хай ректор катера продасть, а Стрілка шубу норкову. І ціни на Гарті піднімуть. Ото, дивись, і нашкрябають людям на відпускні.
Відповісти
Тут такі хабарі всі викладачі беруть що їм ті відпускні на квас хіба
Відповісти
Працюю в університеті 15 років і жодного хабаря не взяла. Тому не потрібно узагальнювати. Без заробітної плати та відпускних дуже важко.
Відповісти
Від того Гарту одна назва залишилася - "база практик". Давно вже майже все приХватизовано... і грошики пливуть у кишені начальства та інших "спонсорів", причетних до благоустрою "Гарту".
Відповісти
Так це ж про всій Україні
Відповісти
Гроші (бабло) є. Вони лежать на рахунках в банках і накручують відсотки.Ці відсотки отримують люди тіпа Падляшаника Васі і Джека.
Відповісти
Бабла немає. Не допомагає навіть те, що освіту перетворили в банальний бізнес. Буде ще гірше. А "якість" освіти оберненопропорціональна платні за неї.
Відповісти
А де поділи кошти? Це порушення на порушені при невиплаті вчасно відпускних, які мають бути виплачені за 3 дні до відпустки. Чому мовчать всі працівники? Що "накосили багато зеленої трави" то і відпусних не потрібно? Про те ректор має за що іздити по закордонах чи не щодня.
Відповісти
Відпускні виплачені всім педпрацівникам вчасно по всій Волинській області, окрім СНУ.
Відповісти
в ЛНТУ теж не виплатили відпускних, дали оздоровчі і щось типу авансу (1/6 від відпускних)
Відповісти
Треба зробити повторну перевірку з прокураткрою і чесними перевіраючими які вивидуть цю шайку на чисту воду.Рано чи пізно це буде але терпіння немає.а шайка думає ,що це приватний університет,але найдуться люди які потім розкрутять їх роги тоді попадають.(Стрілка,Гаврилючка ,Падляшаник-будите відповідати)
Відповісти
Не всі сидять на взятках. Є і чесні викладачі, які живуть на зарплату. Як їм жити?. Ректор не може осягнути що люди сидять від зарплати до авансу. А рівень освіть жахливо низький . Це не освіта а поганий бізнес. Себе не поважати в Луцьку вчитись. Як державна установа, із платниками не має грошей на відпускні. Це питання до прокуратури. Може поцікавитесь де грошики викладачей. Може і собі щось підзаробите.
Відповісти
ПРОРЕКТОРИ СВОЕ ОТРИМАЛИ ДАВНО
Відповісти
То закривайтесь, чо. Польща всіх прийме, а ви тут собі далі ціну набивайте.
Відповісти
Тобто виходить так, що, викладачі апріорі всі хабарники і їм не потрібно ніяких відпускних. А що робити тим, хто не бере хабарів? Чому мої діти повинні продавати на OLX свої іграшки щоб купити собі морозива? І не факт, що ті іграшки хтось купить. А про парк, атракціони та кіно вони вже й мріяти покинули. Чому я ледь не щодня мушу відповідати на питання:" А ми не купуємо цукерки (персики, піцу, морозиво тощо) бо ми бідні?" Чому вони повинні плакати через те, що не можуть дозволити собі те, що інші діти? А гроші вже навіть і позичити немає у кого. Всім винні. Сюди ж можна додати заборгованість по кредиту і пеню, яка постійно росте. А платити реально нічим.
Просто цікаво, хто ж винен у такій ситуації?
Відповісти
відпускних не виплачують вже 10 років вчасно , це просто знущання над людьми . Зарплатня менша ніж у школі , ще потрібно випрошувати її ? Хто винен ? всі знають , але мовчки терплять , якщо нема змоги покинути цей самий європейський заклад
Відповісти
Хрінове, знацця, керівництво у СНУ, раз не вміють коштами розпорядитися і лад навести в ДЕРЖАВНОМУ виші. Не можете, не вмієте - пишіть заяви, може, прийдуть інші, які зможуть. За 12 років ці фізкультурники й історико-економіко-психолог уже геть універ розвалили(((
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні