В Сириї з мінометів обстріляли російське посольство

2
5
В Сириї з мінометів обстріляли російське посольство
Сьогодні комплекс будівель посольства Росії в Дамаску зазнав мінометного обстрілу. Про це повідомляє Кореспондент.НЕТ із посиланням на прес-службу МЗС РФ.

"Два снаряди впали на територію російської дипмісії, ще два розірвалися в безпосередній близькості від зовнішнього периметра зарубіжних установ. Завдяки щасливому випадку обійшлося без жертв, є незначний матеріальний збиток", - йдеться в повідомленні.

Відомство Сергія Лаврова "рішуче засудило терористичні атаки проти російського дипломатичного представництва".

"Сподіваємося, що морально-етичні норми наших колег із низки західних країн у Раді Безпеки ООН дозволять дати належну публічну оцінку цій злочинній акції. У свою чергу, підтверджуємо, що принципова і послідовна лінія Росії на ведення безкомпромісної боротьби проти терористів у Сирії буде продовжена", - резюмували в МЗС РФ.

Як повідомляв Корреспондент.net, посольство РФ у Дамаску обстрілюють регулярно. Востаннє це сталося 17 липня. Тоді один снаряд поцілив у комплекс будівель диппредставництва, завдавши збитків, ще один розірвався поруч із посольством.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Партизани молодці
Відповісти
Мало насипали! Хай кацапи теж відчують,як "солодко" від їхніх гумконвоїв нашим хлопакам на фронті.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні