Нова каналізація обійдеться Світязю у 4,5 мільйона гривень

0
0
Нова каналізація обійдеться Світязю у 4,5 мільйона гривень
Село Світязь отримає 4,5 мільйони гривень на будівництво каналізації.

Загалом бюджетом передбачено 11 млн 367 тис. 985 грн, які розподілені на проекти щодо каналізування території навколо озера Світязь, - повідомляє прес-служба Волинської ОДА.

Зокрема, село Світязь отримає 4 мільйони 476 тисяч 464 гривні на будівництво мереж та споруд господарсько-побутової каналізації.

На розширення існуючої каналізаційної мережі смт. Шацьк та на відновлення вулиць з ґрунтовим покриттям, задіяних в каналізуванні (зміна № 1) витратять 6 мільйонів 416 тисяч 521 гривню.

"Особливо мене турбує питання величезного обсягу робіт щодо каналізування та наведення порядку території в районі Шацька. Це те, про що ми говоримо з вами ще з середини минулого року. Розпорядження є, тому вперед і працюємо", – наголосив голова ОДА Володимир Гунчик.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні