«Моя донечка, я так за тобою сумую» , - мама Катерини Литкіної розповіла про рік після вбивства дівчини

1
1
«Моя донечка, я так за тобою сумую» , - мама Катерини Литкіної розповіла про рік після вбивства дівчини
Мама, вбитої у Нововолинську Катерини Литкіної, поділилась спогадами про доньку.

Пост з таким змістом Вікторія Литкіна оприлюднила у "Фейсбуці".

Сьогодні минув рік з часу зникнення дівчини. З приводу цього мама Катерини поділилася своїми спогадами про дівчину та про минулий рік.

"Ось і минув рік. Вбивці так і не покарані. Це був тяжкий рік, сповнений сліз, відчаю, розчарування і ненависті. Ненависті до вбивць, до їх родин і адвокатів, і навіть до себе... Чому не відчула і не змогла попередити і відвернути цієї страшної події.

Повернути б все назад, щоб все було, як раніше, щоб моя донечка жила. В неї було ще все життя попереду, скільки ще повинно було бути щасливих моментів.... Але все обірвалося в одну мить... і тільки уві сні я можу почути, побачити, обійняти її. В такі моменти не хочеться прокидатись і залишитись там на завжди, тоді вчухає біль, душевний біль якого не лікує жодна таблетка. " Моя донечка я так за тобою сумую".

Це був тяжкий рік, я знову вчилася і вчуся жити, жити без своєї принцески", - написала вона.

Нагадаємо, Катю Литкіну розшукували по всій Волині після того, як пізно ввечері 1 серпня цього року вона пішла з дому й не повернулася. 11 серпня поблизу шахти № 3 у Нововолинську батько знайшов тіло дівчини.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А для чого друкувати цей матеріал?Що мамі це приємно.На це дивитися страшно і боляче чужим.Ви,що піаритсь на чужому гор .іЖах
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні