--> ЖК «Luceoria»: ідеальний комфорт у центрі Луцька* | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

ЖК «Luceoria»: ідеальний комфорт у центрі Луцька*

2
8
ЖК «Luceoria»: ідеальний комфорт у центрі Луцька*
Вибираючи нове житло, часто постаєш перед вибором: оселитися поряд з мальовничою природою, але віддалік сучасної міської інфраструктури, або ж мати квартиру по сусідству з усіма благами цивілізації, але посеред “бетонних джунглів”.

І лише ЖК «Luceoria» пропонує поєднання цих необхідних для комфортного життя умов. Комплекс – двосекційний будинок – розташований у Луцьку на проспекті Волі 44а: в самому центрі міста й водночас в екологічно чистій зоні та поблизу міського парку.

УНІКАЛЬНЕ МІСЦЕ

Перше, про що думаєш, дивлячись на будівлю ЖК «Luceoria» - про крутезний вид, який відкривається з великих вікон і просторих лоджій будинку. З одного боку – вогні метушливого міста. З іншого – зелене “море” дерев Центрального парку культури і відпочинку імені Лесі Українки. Віддалік - Луцький замок і куполи храмів Старого міста.

Місце розташування комплексу – направду мегазручне. Протягом 10-ти хвилин з легкістю можна дістатися ЦУМу, Центрального ринку, школи чи дитячого садка. Просто біля будинку – відділення банків, магазини, кафе та аптеки. Поряд з комплексом – автобусна зупинка. За кількасот метрів від нього – педагогічний коледж та гімназія. Не інфраструктура, а мрія для кожного, хто цінує свій час і блага цивілізації!

«Luceoria» - до дрібниць продуманий житловий комплекс. На його території споруджується огороджений дитячий майданчик – якісний і безпечний. Є також парковка і напрочуд зручна схема в’їзду на територію: і з проспекту Волі, і з вулиці Глушець.



КЛАСНІ КВАРТИРИ

Утім, головне, що мусить цікавити майбутніх мешканців ЖК «Luceoria» - які ж квартири запланували автори цього комплексу? Пропонують тут 1-, 2- та 3- кімнатні квартири. Кожна – з можливістю індивідуального планування, а водночас – добре продумана, в якій кожен квадратний метр раціонально використовується і забезпечує максимальний комфорт.

Покупець житла в «Luceoriі» гарантовано отримає помешкання з шумоізоляційними вікнами, індивідуальним опаленням, великою комфортабельною заскленою лоджією з виглядом на центр міста та парк.


Проектанти квартири добре продумали комплекс енергозберігаючих заходів. Вікна обладнані енергозберігаючим 5-камерним профілем та 2-камерними склопакетами. В кожній з квартир встановлений двоконтурний економний газовий котел.

Розробники ЖК “Luceoria” продумали усі дрібниці комфорту. На території комплексу є окремо розташовані гаражі, а у цокольному поверсі будинку – господарські приміщення, в яких можна складати реманент, зберігати сезонні речі тощо.
Окрім того, усім, хто цікавиться комерційною нерухомістю, варто знати: в ЖК “Luceoria” відкритий продаж приміщень під комерцію.

ЯК КУПИТИ?

Компанія забудовник ЖК “Luceoria” - «Група ТЕХСЕРВІС». Це команда спеціалістів, які прагнуть диктувати нові тренди в будівництві багатоквартирних будинків.

Забудовник відкритий перед своїми клієнтами повністю. “Кожен може ознайомитись з декларацією про початок будівництва, містобудівними умовами та паспортом будинку. Ми нашому клієнту допоможемо придбати житло за його власними бажаннями та критеріями. Менеджери завжди на зв’язку, готові надати консультації, допомоги у вирішенні будь-яких питань” – каже інвестор проекту Валентин Яцишин.

Окрім того, додають у «Групі ТЕХСЕРВІС», кожен, хто зацікавився квартирою в ЖК “Luceoria”, може спостерігати за ходом будівництва, записавшись на індивідуальну екскурсію на об’єкт. Або ж спостерігаючи за цим процесом в інтернеті, перейшовши за посиланням http://www.luceoria-lutsk.com.ua/#ProcessBuilding

“Нашим пріоритетом є якість, тому на всіх стадіях будівництва ми застосовуємо сучасні технології, високотехнологічне обладнання та енергозберігаючі матеріали. Використовується лише надійна сировина, яка відповідає нормам та сучасним технологіям” – запевняють забудовники ЖК “Luceoria”.

Більш детальну інформацію можна отримати, звернувшись у центр продажу: +38 (096) 600-01-32.



Ліц. №3-Л від 25 січня 2016 р.

Марина СТАДНИЦЬКА
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Прекрасний будинок! Але чому жодного слова про те, що буквально через кілька метрів росташований нічний клуб OPERA і відкрита веранда sky bar?
Відповісти
Дуже гарний комплекс з зручним місцерозташуванням.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні