«Якщо ви приймете в іншу сторону рішення, зустрінемось в судах», - Олександр Козлюк до виборчкому

7
6
«Якщо ви приймете в іншу сторону рішення, зустрінемось в судах», - Олександр Козлюк до виборчкому
На засіданні комісії щодо перевірки зібраних ініціативною групою підписів за відкликання п’яти депутатів міської ради обранець громади Олександр Козлюк пригрозив членам виборчкому судами.

Перед початком першого засідання виборчкому, на яке прийшли дев’ять членів та голова, тобто необхідний кворум, члени виборчої комісії склали присягу.

Леонід Будцев зауважив, що вчора всі 18 членів комісії зголосилися прийти, проте сьогодні чомусь відсутні.

На засідання комісії прибули й обранці громади Олександр Козлюк, Євгеній Ткачук та Сергій Була, а також представники ініціативної групи на підтримку депутатів-відкликанців, зокрема, отець Олександр Вронський – настоятель одного з храмів мікрорайону ЛПЗ.

Голова Луцької виборчої комісії зачитав статті закону, відповідно до яких діятиме виборчком. Присутні депутати без рішення комісії самовільно взяли слово.

Олександр Козлюк сказав, що депутати, яких хочуть відкликати, чесно працювали, відвідували 90 % комісій, звітували перед виборцями.

«Вам приймати рішення, але ви, якщо не дай Бог приймете в іншу сторону рішення, то ми зустрічатимемося в судах», - пригрозив він.

«Це погроза членам комісії. Жодного відхилення від законодавства не буде. Депутати хочуть захистити себе, але ми не суд і не правоохоронні органи», - наголосив голова Луцької виборчої комісії Леонід Будцев.

Нагадаємо, у Луцьку триває процедура відкликання п’яти депутатів. Йдеться про обраних від БПП «Солідарність» Олександра Козлюка та Євгенія Ткачука, колишніх членів «Радикальної партії Олега Ляшка» Сергія Булу, Аркадія Соломатіна та Костянтина Петрочука. Лучани зібрали більше трьох тисяч підписів за відкликання цих обранців громади.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чого вони тримаються за таку важку і невдячну роботу депутата?
Відповісти
"Дякую жителям Луцька за небайдужість і підтримку. Прикінчимо тушок разом!"
Відповісти
От .ляді, як за корито тримаються
Відповісти
Ну і нах. Остогидли вже ті були-шмули.
Відповісти
Треба по правді на окрузі питати людей чи треба їм ці депутати а не якісь за гроші люди з інших округів позбавляють і ставлять підписи
Відповісти
Сумні депутатські м....,значить прийшов "кирдик"і вони про це знають.
Відповісти
Ця п'ятірка реально приймала участь у житті людей по округах, де їх вибирали. Є докази. А от де робота інших депутатів по своїх округах???? Питання! А немає!!!! А чому за них ніхто не береться. По нашому округу, навіть себе депутат не показав, а то ще роботу свою. І таких ще десятки. А "на вихід" тільки цих. "Неувязочка", чому??????. Ті факти, що на них пишуть можна і на остальних назбирати. А назбирати є що. Тільки хтось цим займеться, люди будуть набагато активніші, і підписи самі поставлять, навіть не треба буде бігати " підпишіться, будь-ласка"((((. Фу!!!Заважає добряче ця п'ятірка, ой заважає.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні