--> «Буковель» побудує ще один курорт | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Буковель» побудує ще один курорт

0
5
«Буковель» побудує ще один курорт
Голова Івано-Франківської ОДА Олег Гончарук дозволив ТОВ «Буковель» на розробку ділянки за межами сіл Яблуниця та Поляниця Яремчанської міської ради для подальшого розташування рекреаційного комплексу – курортного центру «Свидовець».

Відповідне розпорядження про надання дозволу підписали 25 липня 2017 року, інформує «КУРС».

Згідно з розпорядженням, ТОВ «Буковель» отримав дозвіл на розробку детального плану території (ДПТ) на земельній ділянці 40 гектарів. «Буковель» буде проводити розробку території за власні кошти. Також повідомляється, що Олег Гончарук доручив виконкомам Яблуницької та Поляницької сільських рад Яремчанської міської ради забезпечити організацію та проведення процедури громадських слухань проекту ДПТ.

Видання інформує, що ця ділянка потрібна ТОВ «Буковель» для з'єднання території гірськолижного курорту «Буковель» на Івано-Франківщині з масштабним курортним комплексом «Свидовець», який планують збудувати на Закарпатті.

Раніше голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль заявляв, що веде переговори із власниками «Буковелю» про розширення його на Закарпатті. Йшлося про створення курорту «Свидовець» у Рахівському районі, який міг би приймати до 28 тис. туристів одночасно.

Нещодавно журналісти «Закарпаття Онлайн» повідомили, що у травні 2017 року на Рахівщині затвердили ДПТ для розташування туристично-рекреаційного комплексу «Свидовець». Його будівництво планується реалізувати за 7 років. Новий курорт охопить територію, майже втричі більшу від нинішнього гірськолижного курорту «Буковель» і межуватиме з с. Чорна Тиса, смт Ясіня, с. Бистриця Надвірнянського району та власне з курортом «Буковель».

Раніше повідомлялося, гірськолижний курорт «Буковель» продадуть з аукціону. Директор державної Системи електронних торгів арештованим майном (СЕТАМ) Віктор Вишньов заявив, що близько 2 тис. активів націоналізованого «ПриватБанку», у тому числі гірськолижний курорт «Буковель», продадуть на державному аукціоні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні