В Запоріжжі подружжя намаглося продати власну дитину американці

0
2
В Запоріжжі подружжя намаглося продати власну дитину американці
Поліція Запоріжжя затримала чоловіка та жінку, які намагалися продати власного дворічного сина за $5000. Про це йдеться у повідомленні прес-служби ГУ Нацполіції у Запорізькій області, - пише Захід.НЕТ.

За словами поліцейських, 29-річна мешканка Запоріжжя спільно зі своїм 37-річним цивільним чоловіком запропонували громадянці США купити у них дворічного сина.

«Оперативники Управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми ГУНП отримали інформацію про горе-батьків, які мають намір продати свою малолітню дитину. Дитину вони оцінили у п’ять тисяч доларів США», - повідомив очільник запорізької поліції Олег Золотоноша.

Подружжя затримали у момент передачі грошей за дитину у понеділок, 31 липня.

Наразі дитину передали на обстеження медикам та працівникам соціальних служб.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.3 ст.149 (торгівля людьми) КК України. Затриманих можуть посадити на 15 років до тюрми.

Нагадаємо, що у травні в Запоріжжі 24-річна жінка разом зі своїм 23-річним чоловіком намагалася продати новонароджену доньку за $7000.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні