«Щастя любить тишу», або що готує для лучан ЖБ «Липинський»*

4
-11
«Щастя любить тишу», або що готує для лучан ЖБ «Липинський»*
Село Липини Луцького району, на розі вулиць Теремнівська та Січових Стрільців. Тихий район, неподалік – школа, дитсадок, лікарні, церква із дитячим майданчиком, за два кроки - рекреаційна зона «Теремнівські ставки» та ресторан, поблизу якого уже «підростає» майбутній житловий комплекс.

Ранок на будівництві розпочинається далеко не з кави. Тут більше сотні людей, які сумлінно виконують свою роботу – крок за кроком, цеглина за цеглиною споруджують лучанам цегляний багатоповерховий будинок.

На першому поверсі традиційно заплановані комерційні приміщення – магазини, офіси, кафе тощо. Генпланом передбачено й облаштування дитячих та спортивних майданчиків, місць для відпочинку та понад 70 місць для парковки.
Представник замовника будівництва Тетяна Проноза
Представник замовника будівництва Тетяна Проноза

«Всередині квартира буде обладнана всім необхідним: автономне опалення, сталеві радіатори, лічильники обліку газу, електрики, холодної води. Будуть вхідні утеплені металеві двері та польські металопластикові вікна із енергозберігаючим склом», - розповідає представник замовника будівництва Тетяна Проноза.

Наразі у «Липинському» – акція. До кінця серпня квадратний метр житла тут можна купити за 11 500 тисяч гривень. У вартість входять внутрішні оздоблювальні роботи - чиста штукатурка та стяжка підлоги, каналізація, лічильники на газ, воду та електрику.

«У цьому будинку будуть встановлені двоконтурні котли «БОШ» високої якості. Вони економічні, практичні і комфортні. А ще, враховуючи побажання клієнтів, ми вже на стадії будівництва вирішили зробити теплу підлогу. Власникам квартир пізніше не доведеться перейматись цим», - розповідає директор підприємства «БОШ-ТЕПЛО» Сергій Шкода.
Директор підприємства «БОШ-ТЕПЛО» Сергій Шкода
Директор підприємства «БОШ-ТЕПЛО» Сергій Шкода
Очільник ПП «Форест Україна» Роман Олійник
Очільник ПП «Форест Україна» Роман Олійник

Кожен власник квартири, з його слів, матиме свій індивідуальний котел, а відповідно – спалюватиме менше газу.

А ось підрядник по оздоблювальних роботах ПП «Форест Україна» Роман Олійник зазначає, що у «Липинському» підприємство ставить собі за мету зробити будинок енергоефективним.

«Мало хто у Луцьку використовує покрівлю ПВХ «Мембрана», а це – нові технології, які дозволяють покрівлі дихати, відпускати пар та не впускати вологу. Також ми застосовуємо сучасну гіпсову штукатурку, яка дозволить мешканцям практично відразу клеїти шпалери чи фарбувати стіни», - каже керівник «Форест Україна».

Очільник підприємства-генпідрядника «Луцьктехнобуд» Сергій Губенко також розповідає, що головне для нього – вчасно здати об’єкт високої якості. Для цього на підприємстві існує власна система контролю.

У ЖБ «Липинський» передбачено 100 квартир, а відтак будинок поділений на три черги.
Керівник генпідрядника «Луцьктехнобуд» Сергій Губенко
Керівник генпідрядника «Луцьктехнобуд» Сергій Губенко
Головний проектувальник Ростислав Куницький
Головний проектувальник Ростислав Куницький

«Що цікаво – у будинку великі просторі кімнати із вітражами та балконами. Планування квартир продумане таким чином, щоб у мешканців була можливість облаштувати приміщення за власним задумом», - зауважив головний проектувальник Ростислав Куницький.

Представник компанії «Віконний стандарт» Дмитро Морозюк також запевнив, що вікна їхньої компанії прослужать 45-50 років, а ще – зроблять квартири теплими і затишними.
Представник компанії «Віконний стандарт» Дмитро Морозюк
Представник компанії «Віконний стандарт» Дмитро Морозюк

Регіональний директор ПАТ «Кредобанк» Катерина Фурманюк
Регіональний директор ПАТ «Кредобанк» Катерина Фурманюк

«Ми співпрацюємо з ЖБ «Липинський» в частині надання кредитів фізичним особам для придбання житла на первинному ринку, Наш банк дає кредити у гривні з найнижчими в регіоні відсотковими ставками, до того ж термін кредитування – до 20-ти років. Наразі уже четверо клієнтів хочуть скористатися кредитними послугами нашого баку для придбання житла у ЖБ «Липинський», - розповіла регіональний директор ПАТ «Кредобанк» Катерина Фурманюк.

«Тут поруч медичний центр, дитяча та міська лікарня. Місце, як на мене, ідеальне. Тут немає ніякої промисловості – чисто, тихо, але є інфраструктура. До того ж будинок зводиться на суцільному залізобетоні, а такого фундаменту у Луцьку я ще не зустрічав. Словом, не квартира – а ідеальне місце для життя», - ділиться враженнями від новобудови власник квартири Микола Витвицький.
Микола Витвицький купив квартиру в новенькому будинку для доньки
Микола Витвицький купив квартиру в новенькому будинку для доньки

«Усім потенційним покупцям, які до нас приходять, ми надаємо для ознайомлення увесь пакет необхідних документів. Це документи на земельну ділянку, де ведеться будівництво, дозвільна документація, пакет установчих документів забудовника ТОВ «Липинський», з яким надалі укладається договір купівлі-продажу майнових прав, проект договору купівлі-продажу майнових прав», - зазначає юрист житлової компанії «Липинський» Вікторія Борисова.
Юрист житлової компанії «Липинський» Вікторія Борисова
Юрист житлової компанії «Липинський» Вікторія Борисова

Купуючи квартиру у новенькому будинку «Липинський», ви отримаєте не просто стіни та підлогу, а й багато інших переваг, які зроблять ваше життя затишним та комфортним. Кажуть, щастя любить тишу, а будинок «Липинський» – це чудовий варіант для щастя в тиші.

«Ми будуємо не просто для того, щоб отримати разову вигоду. Ми будуємо, щоб наші клієнти отримали як моральне, так і матеріальне задоволення», - наголошує представник замовника будівництва Тетяна Проноза.

«Цей будинок – наш перший проект, адже ТОВ «Липинський» є компанією - початківцем у сфері будівництва, проте ми плануємо розвивати нашу діяльність і зарекомендувати себе як надійного забудовника», - додає директор підприємства Борис Дацюк.

Детальну консультацію також можна отримати за телефонами 050 714 48 48 та 096 381 4 381 або на сайті: http://липинський.com.ua
Директор «Липинського» Борис Дацюк
Директор «Липинського» Борис Дацюк



Текст - Анастасія Качина
Фото - автора
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-11

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В тексті йдеться про утеплення фасаду будинку мінватою, а на фотографіях утеплюють пінопластом.
Відповісти
Фасад дійсно утеплюється пінополістирольними плитами ПСБ - С-35 товщиною 120мм з влаштуванням протипожежних поясів та обрамленням прорізів з мінвати
Відповісти
Скажіть , якщо будинок утеплений Псб 35, чи передбачено вентиляцію житлового приміщення
Відповісти
В квартирах запроектована загальнообмінна, припливно-витяжна система вентиляції з природним спонуканням. Видалення повітря передбачене через вентканали в капітальних стінах будинку, приплив- неорганізований, через вікна. Вікна в кухнях прийняті з квартирками та пристроєм для провітрювання.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні