ТОП-5 лайфхаків липня

0
1
ТОП-5 лайфхаків липня
Щодня тисячі блогерів діляться на своїх YouTube-каналах корисними порадами.

У новій добірці кращих лайфхаків липня - поради, як зробити літні дні більш комфортними та що варто замовляти з Китаю, пише видання Економічні відомості.

1. ЩО КУПИТИ У КИТАЇ?

На першому місці розмістився ролик від популярного українського каналу SlivkiShow. На цей раз всіма улюблений блогер і його кіт підготували добірку найкращих недорогих товарів з Китаю, які допоможуть спростити повсякденне життя кожного.

В їх рейтинг увійшли чудо-шнурки, які більше не потрібно зашнуровувати; джойстик для смартфона, з яким грати в улюблені ігри буде простіше і зручніше; зникаючі чорнила; пристосування, що дозволяє заряджати ваш старий смартфон за допомогою бездротової станції підзарядки і зовсім незвичайна ручна ланцюгова пила.

Підбірка таких цікавих штучок дуже сподобалася шанувальникам SlivkiShow. «Ледарі просувають прогрес і це правда», «Дуже класна добірка», «Шнурками вже давно користуюся», - пишуть інтернет-користувачі в коментарях. За два тижні існування цього ролика його подивилися майже 4 мільйони разів.



2. КРАЩІ ПОРАДИ ДЛЯ ЛІТА

У липні також дуже популярним було відео від каналу «Трум Трум». Дівчина створила добірку літніх лайфхаків, при чому, всі поради протестувала на собі.

Ви дізнаєтеся хитрощі, які стануть в нагоді літнім спекотним днем, а також навчитеся робити кілька корисних аксесуарів з підручних матеріалів.

Блогер покаже, як швидко охолодити напій, зробити натуральне морозиво, перетворити стару футболку в нову сумку, приготувати супер-корисний тонік для обличчя і виготовити оригінальний чохол для окулярів. Під відеороликом дівчина склала список матеріалів та інструментів, необхідних для створення всіх цих Лайфхак. Кількість переглядів цього ролика вже переступила позначку в 2,5 мільйона.



3. ЧУДО-РЕЦЕПТИ

На третьому місці розмістилася кумедна підбірка лайфхаків з їжею. На каналі «Майстерня Настрою» з'явився ролик, подивившись який ви дізнаєтеся, як приготувати желейний банан і желейні яйця, добути сік з кавуна, приготувати пристосування для приготування попкорна на плиті і створити незвичайне довге яйце. За місяць дану добірку лайфхаків подивилися понад 1,5 мільйона разів.



4. СЕЙФ ІЗ КАРТОНУ

Четверте місце дісталося відеоінструкції про те, як зробити справжній сейф зі звичайного картону.

Блогер DIPT докладно розповідає і показує всі нюанси конструкції майбутнього апарату. Хлопцеві вдалося замінити сталь звичайним папером. Що в підсумку вийшло - дивіться в відеоролику. Його подивилися 1,3 мільйона користувачів.



5. ДИВА ІЗ МОНТАЖНОЇ ПІНИ

На каналі «Стройхак» з'явилися корисні поради по використанню монтажної піни.

У відеоролику ви побачите кілька Лайфхак і корисних порад при роботі з піною для ремонту в квартирі або на дачі. Блогер розповість, як правильніше і економніше використовувати балончик з поліуретаном, а також як запінити смартфон і навіщо це потрібно. Відео переглянули понад 800 тисяч інтернет-користувачів.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні