Шматочок Італії у Луцьку: у замку розпочався «Lutsk Food Fest»

0
0
Шматочок Італії у Луцьку: у замку розпочався «Lutsk Food Fest»
У Луцькому замку стартував «Lutsk Food Fest»: Італійський дворик.

Відвідувачі фестивалю можуть скуштувати італійські страви та напої від 44 учасників дійства, взяти участь у майстер-класах, послухати відомих спікерів, виграти цінні призи від спонсорів. Окрім того, для любителів української кухні на «Lutsk Food Fest» діє вісім точок у форматі «MadeinUkraine».

Представити свої страви та напої, окрім учасників з Луцька, зголосилися мешканці Львова, Рівного, Тернополя, Одеси, Києва, Броварів, Мукачева, Херсона та Ужгорода.

У суботу, 29 липня, на «Lutsk Food Fest» розповідатимуть про раціон для гарної фігури. О 13:30 фестивальники дізнаються цікаві факти про каву, о 14:00 – про вино, а о 14:30 матимуть змогу приготувати італійські десерти.

Також на «Lutsk Food Fest» змагатимуться у спритності власники модних нині іграшок – спінерів.

До того ж, на «Lutsk food fest» ресторан «Patio di Fiori» пропонує відвідувачам спробувати морепродукти, зокрема, устриці, креветки, восьминоги, тунець, а також м’ясо, наприклад, свинні ребра з грильованою кукурудзою.

Цікаво, що своє місце на фесті працівники ресторану показово оформили вогнегасниками. "Це аби всім продемонструвати, що ми тепер готові до всіляких несподіванок на всі сто" - пояснила, посміхаючись, керуюча рестораном Юлія Барковська.

Для любителів пофотографуватися організатори дійства облаштували фотозону з яскравими парасольками.

Варто додати, що для мам із грудними малюками на фесті є спеціальна зона, де можна погодувати та перепелинати своїх діток.


Теги: food fest, їжа
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні