--> У Запорізькій області можуть повалити конституційний лад і захопити державну владу, - голова ОДА | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Запорізькій області можуть повалити конституційний лад і захопити державну владу, - голова ОДА

1
-5
У Запорізькій області можуть повалити конституційний лад і захопити державну владу, - голова ОДА
Голова Запорізької обласної державної адміністрації Костянтин Бриль заявив про підготовку захоплення державної влади в регіоні. Про це повідомляє «Радіо Свобода».

Виступаючи під час позачергової сесії облради 27 липня, Бриль заявив про підготовку «масштабних активних дій, спрямованих на підтримку насильницької зміни чи повалення конституційного ладу, захоплення державної влади, зміни меж території або кордону України, а також фінансування зазначених дій».

Костянтин Бриль заявив, що «cистемні зловживання бюджетними коштами, гальмування виконання соціально-важливих екологічних програм, блокування програм на важливих соціальних напрямках, підтримка деструктивної діяльності у сфері медицини, будівництва доріг, комунальних інфраструктур та інших стратегічних об’єктів в регіоні використовується певними особами для розпалювання зростаючих протестних настроїв серед населення», які планується використати для досягнення зазначених злочинних планів.

Голова Запорізької ОДА додав, що направить своє звернення разом з наявними фактами до президента, Генпрокуратури і Служби безпеки України. Правоохоронці ситуацію поки що не коментували.

Як відомо, 25 липня співробітники Служби безпеки України (СБУ) завадили спробам російських кураторів груп у соцмережах організувати в Запорізькій і Одеській областях фейкові акції протесту нібито етнічних болгар, спрямовані на штучне розпалювання міжетнічних конфліктів у регіонах України.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну ось ще один "дзвіночок" для нашоіі влади яка замість того щоб дбати про народ займається демагогією.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні