--> У селі на Волині жителі скаржаться на відсутність питної води | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У селі на Волині жителі скаржаться на відсутність питної води

0
4
У селі на Волині жителі скаржаться на відсутність питної води
У Зміїнці місцеві жителі не мають питної води.

"Таку воду, яка використовується з підземних джерел питного водопостачання важко назвати питною , бо вона є потенційною загрозою виникнення санітарно-епідемічної ситуації та загрожує здоров’ю громадян, що її споживають", - пише депутат Княгининівської сільської ради Людмила Левчук на сторінці Княгининівська громада у Фейсбуці.

За словами чиновниці, плани, щодо проведення ремонтних робіт на Ковельській трасі викликали тривогу у мешканців вулиці Луцької, бо отримати дозвіл чи провести вуличний водопровід по нещодавно відремонтованій трасі ніхто не дозволить.

"Вода з підземних джерел питного водопостачання в с.Зміїнець при лабораторних дослідженнях обласною СЕС визнана непридатною для споживання населенням", - пише Людмила Левчук.

Крім того, жінка зазначає, що існує Регіональна Програма "Питна вода Волинської області" на 2012 - 2020 роки згідно якої на Зміїнець припадає понад 1 900 000 грн. для побудови водопроводу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні