--> Луцька багатоповерхівка «тріщить по швах» через зливи | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Луцька багатоповерхівка «тріщить по швах» через зливи

4
-1
Луцька багатоповерхівка «тріщить по швах» через зливи
У Луцьку житловий будинок дає тріщини внаслідок частих злив протягом останнього місяця.

Про житлову багатоповерхівку на проспекті Молоді 19, розповів обранець луцької громади Богдан Вавринюк на сесії Луцькради, 26 липня, - пише Конкурент.

«Цей будинок дає ознаки руйнування. Він уже піддавався підсиленню несучих конструкцій, але зараз знов є динаміка тріщин. Це пов'язано з замоканням ґрунту біля будинку. Прошу звернути увагу на цей будинок, щоб не сталось біди», – каже чоловік.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А мало власників квартир?!Всі квартири приватизовані,в чому проблема?Ремонтуйте!!!Чи всі мають скидатися на багатоповерхівки,а будинки приватні мають самі ремонтуватися?!Нонсенс!
Відповісти
у багатоповерхових будинках всі мешканці вносять плату за утримання будинку (ремонт даху, труб, прибирання та ремонт під'їздів, та прибиранн прибудинкової території ... ...), а чи сплачує власник приватного будинку за утримання своєї прибудинкової території? Ні!
Відповісти
Стіни зносять при ремонті-євро захотіли от вам і наслідки
Відповісти
С-ки ви платите в місяць на отримання будинку???Ви хоч знаєте,що таке асфальт/бруківку в своєму дворі покласти,ремонт труб,даху,самого будинку,забор/калітка,ринви,крокви,ремонт всіх і всього????Ні,ще жодного разу не бачили,щоб ви самостійно щось робили!Збирайтеся і думаєте як самому зробити!!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні