--> На виставці у Луцьку продають картини померлого від раку атовця | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На виставці у Луцьку продають картини померлого від раку атовця

0
-4
На виставці у Луцьку продають картини померлого від раку атовця
У Луцьку відкрили виставку картин Володимира Бабія. Будучи онкохворим, хлопець малював та продавав картини, а кошти передавав на лікування діткам, хворим на рак. Полотна можна купувати, а вилучені кошти з виставки передадуть на лікування Анастасії Абрамчук.

Виставку відкрили у Волинській обласній бібліотеці для юнацтва у середу, 26 липня, - пише ВолиньPost.

На захід прийшли друзі Володимира, рідні та волонтери. Капелан Олександр Вронський помолився за душу померлого.

Волонтер Любов Фрадинська розповідає, що познайомилась із Володимиром, коли він організовував свою виставку в бібліотеці. Жінка пам'ятає бійця, як добру та світлу людину.

«Коли ми вперше познайомились з Володею, то він сказав, що хоче зробити вистовку зі своїх картин. Нас це здивувало, що хворий боєць, який сам перебуває в клініці, хоче робити виставку та збирати кошти на лікування іншим. Ми організовували виставку, продавали картини. Картини з виставки залишились в бібліотеці і після смерті Володимира. Тоді ми вирішили, що їх треба продати, а кошти віддати на лікування Насті Абрамчук», - розповідає волонтер.

Придбати картини можна у Волинській обласній бібліотеці для юнацтва.

Нагадаємо, 21-річний Володимир Бабій помер 17 липня від онкологічного захворювання. Будучи у лікарні, хлопець малював картини та ікони, щоб продати і допомогти онкохворим діткам.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні