--> Волинський чиновник «сховав» нову машину і влетів на штраф | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Волинський чиновник «сховав» нову машину і влетів на штраф

1
15
Волинський чиновник «сховав» нову машину і влетів на штраф
Посадовця Маневицької РДА оштрафували за те, що не прозвітувався про новий автомобіль.

Постановою Маневицького районного суду начальника відділу культури Маневицької районної державної адміністрації притягнуто до відповідальності за адміністративне правопорушення, пов’язане з корупцією, - повідомили у прес-службі обласної прокуратури.

Працівники управління захисту економіки в області Департаменту захисту економіки Національної поліції України склали протокол про порушення ним вимог фінансового контролю (адміністративне правопорушення, передбачене ч. 2 ст. 172-6 Кодексу України про адміністративні правопорушення).

Посадовець несвоєчасно повідомив про суттєві зміни у майновому стані.

Придбавши автомобіль вартістю 120 тисяч гривень, що перевищує 50 прожиткових мінімумів, він був зобов’язаний у 10-денний строк, письмово повідомити про це Національне агентство з питань запобігання корупції. Однак, чиновник цього не зробив.

Відтак його визнано винним у вчиненому правопорушенні та призначено покарання у виді штрафу в розмірі 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (1700 гривень).

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
15

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Звісно, що великий штраф заплатив, у порівнянні з вартістю авто ))
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні