--> Порубали і залишили: у Шацьку комунальники закидали кладовище деревиною, яку не забирають | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Порубали і залишили: у Шацьку комунальники закидали кладовище деревиною, яку не забирають

0
-2
Порубали і залишили: у Шацьку комунальники закидали кладовище деревиною, яку не забирають
На Шаччині місцеві жителі скаржаться на комунальників, які зрізали дерева і понад тиждень не забирають їх.

За словами шачан, працівники фірми, які виконували роботу, порізали дерева понад тиждень тому, поскладали їх подекуди просто біля підніжжя пам'ятників, знищивши цим самим усі висаджені навесні квіти. Територія біля пам'ятників встелена товстим шаром тирси і сухого листя, - пише Район.Шацьк.

"На заваді оперативного впорядкування території кладовища, зокрема очищення від зрізаних дерев, стала негода: сильні дощі і грози. Як тільки запанує тепла і суха погода, ми відразу приступимо до виконання робіт", - коментує ситуацію начальник Шацького комунального підприємства «Будинкоуправління» Іван Коваль.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні