«Це зробили не ви особисто», - депутат розкритикувала звіт Поліщука

3
10
«Це зробили не ви особисто», - депутат розкритикувала звіт Поліщука
Депутат Алла Надточій розкритикувала звіт екс-секретаря ради Ігоря Поліщука, мовляв в ньому описані заслуги не одного посадовця.

Про це вона заявила 26 липня під час сесії Луцької міської ради.

«У своєму звіті про 100 днів роботи на посаді секретаря ви згадали про будівництво паркану на колії на вулиці Ківерцівській, але, окрім того, що встановлені таблички з попередженням про штрафи, там нічого немає – паркану і близько не видно. Пишете про наведення ладу на квітковому ринку – цього теж немає», - наголосила Алла Надточій.

З її слів, Ігор Поліщук «приписав» собі такі заслуги, як придбання обладнання для міських медичних закладів, хоча над цим працювало чимало депутатів.

Розкритикувала депутат й тезу у звіті про ремонт жіночої консультації, який нібито повинен завершитись до вересня, але ще й не починався.

«Ви кажете, що в.о. міського голови ініціював питання про підняття зарплати педагогам, але про це говорилось у міській раді ще з січня», - зауважила Алла Надточій.

Депутат розкритикувала Ігоря Поліщука й за те, що він «похвалився» реконструкцією Ротонди, хоча це зробив підприємець.

«Так, реконструював Ротонду підприємець, але він сам сказав, що без участі міської ради це зробити було не можливо», - у відповідь зазначив Ігор Поліщук.

«Ви одноосібно нічого з цього не зробили. Тут робота і депутатів, і чиновників», - резюмувала Надточій.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тепер Авер-РашаТудей готує "викривальний" матеріал на цю депутатшу.
Відповісти
"Без участі міської ради неможливо було б підприємцю реконструювати ротонду" - це як? Шановний Поліщук бетон мішав, плитку клав? Нагадаю шановному депутату, що надання дозволів - це не спосіб заробітку, а обо'язок шановних депутатів. І дозвіл на реконструкцію ротонди як і благоустрій міста взагалі - це не велика заслуга, якою треба вихвалятися, а щоденна робота депутатів.
Відповісти
Ну Романюк піарився на фоні ж/д вокзалу, хоча ні копіки не дав і нічого. Приписав собі також освітлення центральної алеї парку, але це було зроблено також не за кошти бюджету.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні