В США за мішок сміття давали марихуану

0
0
В США за мішок сміття давали марихуану
Жителям американського міста Гардінер в штаті Мен місцевий бізнесмен запропонував марихуану в нагороду за вихід на суботник.

Про це пише galka.if.ua із посиланням на ABC News.

Акцію влаштував бізнесмен Деніс Міхан, що володіє компанією-дистриб’ютором медичної марихуани.

Пропозиція була актуальна тільки для повнолітніх, а для отримання винагороди треба було продемонструвати мішок із зібраним по місту сміттям. Денніс Міхан розповів, що в майбутньому хотів би розширити ініціативу за межі міста – на весь штат.

“Не проходьте повз, отримайте власну безкоштовну марихуану – найкориснішу для людського здоров’я рослину”, – закликали ініціатори суботника.

Марихуана продається як ліки в 19 штатах США і у Вашингтоні. Ще у п’яти штатах її можна купити в рекреаційних цілях. У штаті Мен канабіс легалізували восени 2016 року – кожен житель, якому виповнився 21 рік має право носити при собі не більше 70 грам.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні