--> «Стаять, мусара» - Тернополем бігав п’яний депутат-дебошир | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Стаять, мусара» - Тернополем бігав п’яний депутат-дебошир

0
1
«Стаять, мусара» - Тернополем бігав п’яний депутат-дебошир
Сьогодні, 25 липня, на вулиці Гаркуші в Івано-Франківську екіпаж патрульної поліції звернув увагу на чоловіка, який порушував громадський спокій. Поліціанти вирішили зупинитись і поспілкуватися з невідомим.

З криком «Стаять, мусара!» до службового автомобіля чоловік підбіг до екіпажу. Про це повідомила патрульна поліція Івано-Франківська на своїй офіційній сторінці у соцмережі,- пише IA ZIK.

Вживаючи нецензурну лайку та образи до поліцейських, чоловік бігав по дорозі. На вимогу припинити правопорушення він не реагував і поводив себе зухвало. Коли чоловік спробував ударити перехожого, поліцейські його затримали.

Затриманим виявився 29-річний мешканець Яремче, депутат місцевої ради та, з його слів, учасник бойових дій. Патрульні доставили його в медзаклад для освідування на стан алкогольного сп’яніння, а потім – до міського відділу поліції.

Під час спілкування затриманий співав повстанських пісень, вживав нецензурну лайку, подавав свої пропозиції щодо покращення роботи патрульної поліції та заявив про викрадення Народним депутатом України депутата Івано-Франківської обласної ради.

На зухвальця за порушення громадського спокою патрульні склали адмінпротоколи за ст. 173 КУпАП (дрібне хуліганство) та ст. 178 КУпАП (поява у громадських місцях у п’яному вигляді).
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні