«Підпали і напади стали звичним явищем», - Володимир Бондар про «Patio di Fiori»

5
4
«Підпали і напади стали звичним явищем», - Володимир Бондар про «Patio di Fiori»
Депутат Волинської обласної ради та заступник голови Державного агентства лісових ресурсів Володимир Бондар вважає, що лише громадський тиск допоможе розслідувати цинічний підпал готельно-ресторанного комплексу «Patio di Fiori».

Про це він пише у блозі на «Волинь24».

«На жаль, звичним явищем стали підпали автомобілів, пошкодження майна, напади на активістів і політиків. Усе це підігрівається безвідповідальними маніпулятивними технологіями окремих медіа-ресурсів, поширеною практикою стало в буквальному розумінні інформаційне знищення політичних опонентів», - зауважив політик.

Депутат переконаний, що підпалу «Patio di Fiori» не було б за умови належної і жорсткої реакції громадськості, політиків, правоохоронних органів на попередні злочини з політичним підтекстом.

«Якщо хтось з нас поки не став жертвою наклепницького телесюжету, брехливої інформаційної кампанії, якщо комусь поки не спалили автомобіль, не знищили бізнес, чи не розбили голову, це не означає, що ми не можемо бути наступними. Безкарність і відсутність опору породжує у злочинців відчуття вседозволеності», - наголосив Володимир Бондар.

З його слів, волиняни повинні спільно чинити громадський тиск на правоохоронні органи для оперативного розкриття подібних злочинів і притягнення до відповідальності їх виконавців та замовників.

Нагадаємо, в ніч на 24 липня невідомі підпалили готельно-ресторанний комплекс «Patio di Fiori».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"Громадський" тиск ми вже бачили на чолі з окремими.
Відповісти
...тут має спрацювати правоохоронна система.
Відповісти
з сидіння на камнях на наступного горбачовського заколоту.одні пикі повідьідали.іньші з голоду пухнуть
Відповісти
Володимире, готова підтримати кожне Ваше слово!
Відповісти
Правоохоронної системи,як єдиного цілого,не існує в Україні взагалі!Випадкові люди у виконавчій владі,випадкові в поліції,крім випадкових,в законодавчій владі-переважна більшість відверті покидьки!Всі хочуть грошей,грошей і грошей!Професіоналізм та мораль відійшли на другий план!Захищеними в нашій державі не може почуватись ніхто!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні