--> У Луцьку сміттєзвалище перетворять на стадіон | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку сміттєзвалище перетворять на стадіон

1
14
У Луцьку сміттєзвалище перетворять на стадіон
На території мікрорайону Вересневе з’явиться другий у місті великий стадіон, територію якого розчистили від стихійного сміттєзвалища.

Про це йшлося сьогодні, 25 липня, під час засідання бюджетної комісії Луцької міської ради, - повідомляє "Волинська правда".

Голова комісії, депутат Луцькради Борис Смаль повідомив, що наразі на приведення території стадіону у належний вигляд виділили вже 220 тисяч гривень. Натомість необхідно ще 250 тисяч гривень. Тож загалом стадіон коштуватиме майже півмільйона гривень.

За словами Смаля, раніше туди зносили сміття, а також збиралися місцеві «активісти, які вже о сьомій ранку купують пиво».

Наразі із території вивезли стихійне сміттєзвалише, викорчували дерева, переорали землю, відновили паркан. Окрім того, треба ще перенести електроопору, яка є на самому стадіоні, засіяти поле травою, поставити ворота та виконати деякі інші роботи щодо благоустрою.

Відомо також, що спортивний об’єкт буде на балансі спортшколи та охоронятиметься.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
14

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Молодці!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні